Anul IX, Nr. 533, Sâmbătă, 22 Septembrie, Duminică, 23 Septembrie 2018


 
 

Câte kilograme s-a îngrăşat până acum Andreea Ibacka

Andreea Ibacka trăieşte una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa sa. Frumoasa actriţă este însărcinată şi în doar două luni o va aduce pe lume pe fetiţa sa. Ca orice femeie însărcinată, Andreea Ibacka a făcut proba cântarului, iar vestea nu a fost deloc rea."Stai foarte bine, eu am ajuns la 72, but don’t worry, cu un pic de voință le dai repede jos! Sarcină ușoară!", "Eu la 30 de săptămâni am avut 20 de kg în plus și am [...]
 

Revine Oana Zăvoranu pe micile ecrane?

Oana Zăvoranu are o relație deschisă cu prietenii săi virtuali, cu care împărtășește, uneori, chiar și cele mai intime idei și sentimente. În cadrul ultimului mesaj publicat de Oana pe rețelele de socializare, fosta prezentatoare le-a oferit admiratorilor ei, în mod public, răspunsul uneia dintre cele mai mari curiozități pe care fanii ei o au: dacă și când va reveni Oana pe micile ecrane.

Cum o parte dintre admiratorii săi este formată și din publicul emisiunilor pe care Oana le-a prezentat de-a [...]
 
 

Sandra Mutu și-a pus silicoane! Cum arată acum soția lui Adrian Mutu!

andra Mutu și-a pus silicoane, iar acest lucru s-ar fi intâmplat după ce i-a dat naștere lui Tiago. Decizia a fost luată deoarece bustul sotiei lui Mutu și-ar fi pierdut din fermitate odată cu nașterea, scrie wowbiz.ro [...]

Veste mare pentru fanii tenisului! Maria Sharapova, însărcinată!

Maria Sharapova s-a retras de la toate turneele din acest an, iar motivul invocat de aceasta este că vrea să se odihnească. Presa din străinătate scrie că, de fapt, aceasta ar fi doar o scuză de ochii presei şi că jucătoarea de tenis ar fi însărcinată.Zvonul nu a fost confirmat încă, însă fanii au fost puşi pe gânduri, mai ales că Maria Sharapova a decis să amâne nunta cu iubitul său, Alexander Gilkes, cu care trebuie să se căsătorească în luna [...]
 
 
Radio KISS FM

[loto]

Top articole
Acuzaţii reciproce

Război grec la Constanţa. Cântăreţul Nikos, ameninţat de patronii Alexandros Greek: „Spuneau că mă taie”. Reacţia afaceriştilor: „Ne-a sabotat, nu are scrupule”

     5,45 (din 67 voturi)
Nikos
Un cântăreţ grec care a venit în România, la Constanţa, pentru a-şi face o carieră, trăieşte clipe de coşmar din cauza foştilor angajatori, doi afacerişti ce deţin Alexandros Greek Center, situat pe bulevardul Mircea cel Bătrân. Potrivit artistului, foştii patroni, pe lângă faptul că refuză să-i plătească o datorie de 1000 de euro, îl ameninţă cu moartea, doar pentru a părăsi România. Problemele dintre cele două părţi au început să apară în momentul în care Nikos a început să se împrietenească şi să cânte împreună cu Ionuţ Galani, în afara orelor de program. În replică, reprezentanţii restaurantului Alexandros spun că însuşi Nikos nu-i lasă să trăiască şi că le sabotează afacerea.
La sfârşitul verii trecute, Nikolaos Papadopoulos, sau Nikos, aşa cum îi spun prietenii, a venit în Constanţa. I-a plăcut foarte mult şi a decis să-şi construiască o viaţă aici. S-a angajat la taverna Alexandros, după ce a fost contactat pe Facebook de către soţii Leonard şi Cristina Atanasof, patronii restaurantului. I s-au promis angajarea cu acte în regulă, un salariu şi un program bine stabilit. De ultimele două s-a bucurat, însă nu şi de contract. În momentul în care a început să-şi facă prieteni de breaslă, în persoana lui Ionuţ Galani, de exemplu, patronii au luat foc. I-au impus să rupă relaţia şi să nu mai socializeze cu absolut nimeni. Şi nici să cânte, în alte localuri, după program. Restricţie ce nu a fost pe placul cântăreţului. „Nu am lucrat cu contract de muncă, deşi mi s-a spus că o să mi se facă. Am lucrat aproximativ 7 luni şi jumătate cu un salariu şi un program bine stabilit, pe care l-am respectat. Ei n-au respectat anumite lucruri din înţelegere. Au început să-mi oprească din bani. În momentul în care am cerut salariul întreg, au spus că vor o garanţie pentru a fi siguri că nu plec. Problemele, însă, au început după şase luni, când am început să-mi fac prieteni, precum Ionuţ Galani. Au început un război psihologic, mi s-a impus să nu mai vorbesc cu nimeni, să nu relaţionez cu nimeni, să nu socializez. Interesul meu era să-mi fac prieteni, pentru că am de gând să rămân aici şi îmi place să fiu corect şi legal, din toate punctele de vedere”, ne-a declarat Nikos.
Nikos a plecat cu tot cu clienţii restaurantului
De ce nu avea voie cântăreţul să-şi facă prieteni? „Considerau că prietenii mă vor lua de acolo. Le-am spus că nu am de gând să plec, dar vreau salariul, ca să am cu ce să mă întreţin. Am cântat la comunitatea elenă, împreună cu Ionuţ Galani, în afara orelor de program. Atunci a început cearta cea mare. Îmi spuneau că vor să mă folosească, că stau ca un căţeluş în spatele lor (alţi cântăreţi greci- n.red.), că ei îşi iau banii, iar eu nu, că vor să-mi fure job-ul. Încercau să bage o râcă între noi, să ne despartă într-un fel. De atunci, nu am mai avut o viaţă normală acolo, au încercat să-mi oprească aceşti bani ca să nu plec, au început să-mi vorbească foarte urât, până în clipa în care am decis să plec definitiv”, a mai mărturisit artistul. De o lună de când a renunţat la job-ul său de la Taverna Alexandros, Nikos nu mai are linişte. El spune că este ameninţat de cei doi soţi, pe Facebook, prin mesaje, atât el, cât şi prietenii lui. „Atunci au început să mă ameninţe. Mesaje pe Facebook, la telefon, există şi înregistrare făcută de către un prieten, a rămas şocat de ceea ce mi spuneau. Spuneau că mă taie, că mă trimit în Grecia, mă înjurau, mă jigneau, mă făceau cocoşat”, a precizat Nikos. În momentul în care acesta a plecat, a luat după el şi clienţii, iar afacerea foştilor angajatori a început să scârţâie. „Mi-am făcut foarte bine treaba, lumea mă iubea, venea foarte multă lume acolo, ca drept dovadă, în momentul acesta, toate persoanele care mă îndrăgesc, vin după mine. Iar multă lume care rezerva mese acolo şi afla că nu mai cânt, anula rezervarea. Astfel încât rămâneau fără clienţi”, a mai completat artistul grec.
Nu a făcut plângere la poliţie de teamă
„În momentul în care au văzut că am un drum deschis aici, probabil că s-au înrăit, acesta este şi motivul pentru care mă vor plecat în Grecia. Am apărut la emisiuni tv, am colaborări cu restaurante, cluburi din Mamaia, ei nu se aşteptau la asta. Am fost de acord în permananţă cu ceea ce mi-au cerut, mai puţin să nu socializez cu nimeni şi să nu merg să cânt în afara programului. Le era teamă că, socialiazând, cineva o să mă ia, iar eu o să plec de acolo. Dar eu nu aveam interesul acesta. Nu aveam motiv să plec”, a continuat el. Nikolaos Papadopoulos nu a mers să facă plângere la poliţie de teamă, însă, dacă vor mai continua, va cere ajutorul autorităţilor. Nikos spune că este dispus să renunţe la cei 1000 de euro pe care trebuie să-i primească, în schimbul liniştei şi siguranţei. „Plângere la poliţie nu am făcut. Erau momente când îmi doream, dar, în permanenţă interveneau ei şi mă speriau, spunând că au spate bun, iar eu sunt un nimeni. Efectiv, mi-era teamă, ceea ce mă determina să fac un pas înapoi. Eu vreau să fac treabă, am un drum lung, dar bun şi nu pot să-mi fac treaba. Vreau linişte, până la urmă renunţ şi la bani, doar să am linişte”, a conchis cântăreţul. Ce spun reprezentanţii restaurantului cu privire la acuzaţiile care li se aduc? „Cum nu-l lăsăm să-şi facă treaba?! Are concerte... Pe unde a cântat, i s-a întâmplat ceva până acum, pe unde cântă el, a fost ameninţat?! Să dovedească că l-am hărţuit noi. Cum să impun eu să nu se întâlnească cu vineva? O persoană, în timpul liber, face ceea ce doreşte. Cine suntem noi, suntem stat în stat? Suntem oameni serioşi. Trebuie să probeze ceea ce spune el. De ce nu merge la poliţie? Ce l-a împiedicat atâta timp să meargă la poliţie?”, se întreabă fosta patroană a lui Nikos, Cristina Atanasof. Aceasta mai spune că Nikos este cel care n-o lasă pe ea în pace, sabotându-i afacerea. „Atât de sătulă sunt de povestea asta... El nu mă lasă să trăiesc. Diseară, (luni, 12 mai- n.red) trebuie să vină să-mi cânte o trupă din Grecia, iar el nu vrea concurenţă, deşi e loc pentru toată lumea. El le-a împuiat capul oamenilor, i-a contactat pe Facebook şi le-a spus că suntem mafioţi, că suntem plini de datorii. El face şi spune că le facem noi. Dacă are relaţii şi persoane pe lângă el, este treaba dânsului. Dar să nu-l acţionez eu în instanţă. Efectiv, mi-a sabotat afacerea. Face rezervări false... nu vreau să deschid subiectul. Tot anturajul lui să mă lase în pace. N-am nimic cu nimeni. El are ce are cu noi. Dacă a fost nemulţumit şi ameninţat, să dovedească. N-are scrupule şi n-are nici o frică. Să vină cu probe şi el, şi anturajul lui. Şi el şi prietenii lui să mă lase să trăiesc”, a conchis Cristina Atanasof.
Mirela Sorina PASCAL
13/05/2014, 00:33 - Prima Pagina

Părerea ta contează


Comentarii (17)
Patronul (10/02/2018, 01:13):
"Toto, so fut pe nevastata si pe mata si so fut si pe sorta"
ghiorgos (24/02/2016, 03:48):
"acest infect de cantaret s a dovedit a fi un hot ordinar de lovele si un om fara suflet. da. omul este plecat din grecia tocmai pentru ca nu este vrut acolo. din cauza caracterului sau. ca el sunt mii in grecia."
nu conteaza (28/09/2014, 00:30):
"Ultimile 2comentarii sunt facute de 2 .Narcomani tristi care sa folosit de familia de mai jos de peste 20 de ani,le doresc ca toate blestemele dedicate celor de mai jos sa li se intoarca pe capul lor de 1000. De ori, si apropo vorba voastra Blestematilor aveti mare grija de voi ca Dumnezeu vede tot de sus si sigur va face dreptate.Rusine sa va fie voua pentru toate jignirile si vorbelor grele spuse si neadevarate. Rusine nu aveti nici un Dumnezeu oameni fara Suflet si cu inimi de poarta."
Cunostinta (23/09/2014, 15:07):
"Tot ce scrie despre acesti boschetari, familia Atanasof este real. Sunt josnici, diabolici , si- au escrocat , furat propria familie.FUGiTi cat puteti de acesti escroci!!!"
xxx (08/08/2014, 20:49):
"Cristina si Lilian sunt niste tepari de priima clasa si niste betivi. Ati uitat oameni buni ce circ au facut cand sau inbatat si au dat clientii afara din local???? Oamenii astia nu au scrupule. Sunt niste infecti si au fugit toti prietenii de langa ei. Toate mesajele contra lui Nikos sut scrise de Cristina, nimini nu vrea sa-i vada. Sa ajungeti in iad cu toata familia, blestematilor!!!! Va stiu de peste 25 ani infectilor!!"
fost coleg a lui nikos (26/07/2014, 12:56):
"pupatil in fund toti pe nikos pentru ca voi nu stiti cine este acest lautar tigan un got de spaga ai fura pe toti colegii si trage din banii. un jegos"
Anca (24/06/2014, 17:47):
"Perfecta dreptate , Toto!! Circul facut de Lili face toti banii !! :)) Lilii , esti cel mai tare , te vrem vesnic baut !! :))"
CLIENT (17/05/2014, 21:33):
"A PLATIT IMPOZITE, DACA E UN FOOARTE BUN SAMARITAN?"
2 3 Inainte
Din aceeaşi categorie

Tânăra despăgubită de CNADR cu un milion de euro s-a căsătorit! A strălucit în ziua nunții!

Vă mai aduceți aminte de Georgiana, tânăra care, în 2006, și-a pierdut un braț în urma unui accident rutier, din vina CNADR? După ani de zile de suferință, a venit rândul fericirii să pună stăpânire pe ea. Frumoasa brunetă s-a căsătorit, în urmă cu câteva zile, cu alesul inimii ei. Cununia s-a desfășurat la malul mării, iar la eveniment au participat rudele și prietenii apropiați.

Reamintim că instanţa supremă a decis, în 2014, ca CNADNR să îi plătească daune morale de [...]

Călin Geambaşu a câştigat custodia copilului în instanţă. Fosta iubită are un program de vizitare strict

Călin Geambaşu (41 de ani) a avut numai necazuri în ultima vreme. După conflictul cu celebrul lui tată, instrumentistul Petre Gemabașu, iată că solistul a avut mari probleme și cu Angelica Cadar, mama copilului lui, DaviN Alexandru, în vârstă de 9 ani. Femeia a plecat de acasă și l-a invitat pe Călin la Judecătoria Buftea, pentru custodia puștiului. Iată însă că dreptatea nu a fost de partea ei.

Călin Geambaşu şi Angelica s-au despărţit de câteva luni, femeia plecând de acasă fără [...]

S-a tratat de una și a dat de alta!

Surpriză la întâlnirea tinerilor din ALDE: Gigi Chiru, șchiopătând

Când toată lumea credea că fostul senator Cristian Gigi Chiru s-a retras din viața politică, ei bine, nu-i chiar așa! El a fost prezent, zilele trecute, la întâlnirea tinerilor de la ALDE, eveniment ce s-a desfășurat în stațiunea Mamaia. Dar, nu se simțea deloc bine! Acesta face proceduri la Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol, în urma unor dureri de spate. Numai că, s-a vindecat de una și a dat de alta! Fostul senator mergea șchiopătând. „Am făcut proceduri pentru durerile [...]

Cât a costat rochia de mireasă purtată de nora lui Liviu Dragnea. Gina Alexandra a strălucit în marea zi

Apar noi detalii despre nunta fiului lui Liviu Dragnea, în special despre nora liderului PSD. Gina Alexandra a strălucit în marea zi, rochia ei de mireasă fiind apreciată de stiliști, scrie Libertatea. Gina Alexandra a ales să poarte o rochie de mireasă sofisticată, cu o fustă în A din organza și un corsaj din tur și dantelă, cu un decolteu în V în față.

Creația aparține Atelierului Pronovias, iar prețul rochiei se ridică la 2.000 de euro, potrivit unor surse Libertatea.

Rochia purtată [...]

Părinţii dj-ului Avicii îi vor transforma site-ul într-o platformă pentru amintirile artistului

Părinţii dj-ului Avicii transformă site-ul artistului, avicii.com, într-o platformă digitală pe care oricine poate încărca amintirile legate de artistul de origine suedeză anunţă, revista Billboard, citată de Mediafax. Tatăl muzicianului declara într-o ceremonie organizată pe 15 august în capitala Suediei pentru a accepta în numele fiului său premiul Cântecul Anului ales de fani pentru piesa "Without You", că trebuie să mulţumească tuturor pentru felul în care omagiază muzica fiului său. Deja, pe site au fost trimise mesaje din ţări ca Ucraina, [...]

Asia Argento, activistă a mişcării #MeToo, dată afară din juriul X-Factor Italia în plin scandal al acuzaţiilor de hărţuire sexuală

Asia Argento ar fi fost dată afară din juriul X-Factor Italia. Actriţa şi regizoarea italiană Asia Argento se pare că a fost dată afată din emisiunea X Factor Italia, după ce au fost făcut public faptul că a plătit o sumă de bani unui tânăr care o acuza de agresiune sexuală, arată Variety, citată de Mediafax. Sky Italia şi FremantleMedia Italia au decis să o retragă pe actriţă din sesiunile live ale emisiunii care va fi difuzată începând de pe 6 [...]
2 3 4 5 6 7 Inainte

 

Anca Serea: “Am probleme grave de sănătate”. Rolul de mamă eroină i-a pus capac

Anca Serea (35 de ani) este o adevărată mamă eroină! Are cinci copii superbi, educaţi, mereu aranjaţi, ca scoşi din cutie! Pe David (18 ani) şi pe Sara (12 ani) îi [...]
 

Iubita maestrului Botgros a divorţat după 15 ani de căsnicie

Nicolae Botgros are o fetiţă de şase luni cu solista Anişoara Dabija. Fostul soţ al femeii a confirmat zvonurile care circulau prin Republica Moldova. În plus, el şi cântăreaţa au divorţat [...]

Soluția inedită găsită de Mihai Trăistariu ca să scape de grăsimea de pe burtă

Mihai Trăstariu s-a pus pe slăbit și tras de fiare ca să arate bine pe scenă


Mihai Trăistariu face sacrificii ca să dea bine pe sticlă. Solistul s-a transformat în Roman Iagupov [...]
 

Drama ascunsă a Ioanei Grama. Vloggeriţa a izbucnit în lacrimi

Ioana Grama este una dintre cele mai cunoscute vloggeriţe din România. O vedem întotdeauna veselă, plină de viaţă şi fericită, însă puţină lume ştie ce dramă ascunde aceasta.Ioana Grama a decis [...]
 

Ozana Barabancea s-a pozat în rochie mulată lângă Andreea Bălan

Ozana Barabancea a slăbit atât de mult, încât a ajuns să aibă trupul ca al Andreei Bălan! Cele două vedete s-au fotografiat una lângă alta, în platoul emisiunii „Te cunosc de [...]

Anamaria Prodan, mamă de gemeni la 46 de ani!?!

Anamaria Prodan a uimit pe toată lumea în urmă cu aproape un an când declara că își dorește să devină mamă din nou, subliniind că acesta e singurul lucru care îi [...]
 

Fuego, foarte nervos după ce s-a scris că a murit: "Mortul vine mâine în platou"

Familia lui Fuego a trecut prin clipe cumplite marţi seară, după ce în mediul online a apărut o ştire falsă, conform căreia artistul ar fi murit. Nimic adevărat! Fuego este bine, [...]
 

Noutăți în dosarul lui Vladimir Drăghia, aflat pe rolul Judecătoriei Constanța!

Câștigătorul Exatlon, nemulțumit de rechizitoriul prin intermediul căruia a fost trimis în judecată, la Constanța! Vladimir Drăghia a contestat măsurile şi excepţiile dispuse de judecătorul de cameră preliminară, din cadrul Judecătoriei Constanța, în dosarul ce are ca obiect conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Instanța încă nu a stabilit un termen de judecată a cererii formulate de câștigătorul Exatlon.

Reamintim că vedeta este judecată după ce,în 2016, a fost surprinsă la volanul mașinii, în stațiunea Mamaia, după ce [...]

Mariana Gâju, apariție provocatoare la Universitatea Europeană de Vară a PES activists!

Activiştii PES România au participat, în perioada 24 - 26 august 2018, la Universitatea Europeană de Vară a PES activists România cu tema “Spre 2019: Viitorul României în Uniunea Europeană“, eveniment ce s-a desfășurat la Constanta. Universitatea Europeană de Vară a PES activists România a adunat sute de militanți ai PES activists România " structură a Partidului Social Democrat responsabilă de temele europene - precum și numeroși invitați, și a reprezentat o bună oportunitate pentru a discuta despre viitorul european al [...]

Lichidări de stoc! Praktiker Romania închide magazinul din Constanța?!

Reduceri de până la 70 %! Praktiker Romania închide magazinul din Constanța?! Cei care au ajuns zilele acestea la magazinull de mobila, bricolaj si materiale de construcții, situat pe Șoseaua Mangaliei, în vederea achiziționării materialelor de construcții au avut o surpriză: rafturile erau aproape goale. Mai bine de 50 % din marfă la reducere. Deși se zvonește că magazinul urmează să fie închis, angajații spun că încearcă să scape de marfa veche. „Cine v-a zis că se închide? Marfa care e [...]
Cele mai comentate

Unul din cele mai cunoscute restaurante din Mamaia, scos la vânzare pentru 1,6 milioane de euro

În ultimii ani, proprietarii de hoteluri sau restaurante de pe litoralul românesc au început să-şi pună proprietăţile la vânzare. Semn că afacerea nu mai este rentabilă, poate şi din cauza tarifelor [...]
Cătălin Fumea

Tânărul care a infectat cu HIV liceeni din Constanţa agaţă noi victime la matrimoniale sub o identitate falsă

Cătălin Fumea, tânărul din Năvodari care a declarat public că a infectat cu HIV mai mulţi elevi de liceu, dă atacul la rubrica de matrimoniale. Un client sau poate un coleg [...]
Cristian Boureanu şi Laura Dincă

Iubita politicianului Cristian Boureanu, o liceană constănţeancă mediocră

Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, elevă de nota 6 la limba română! Nu mai este o noutate faptul că Boureanu s-a despărșit de a sa soție întrucât, aceasta din urmă, [...]

Dezvoltatorii de eoliene nu-şi plătesc dările la stat. O singură comună din Constanţa are de primit o jumătate de milion de euro

Deşi Gurvenul a hotărât, încă din 2013, să încaseze impozit de construcţii speciale pe turbinele eoliene, ei bine, sunt societăţi comerciale care se fac că nu au auzit de această lege. [...]
Miron Cosma şi Marinela Niţu

Ce distruşi! Miron Cozma s-a despărţit de Marinela pentru că nu-l lăsa să mănânce ceapă şi să pună tămâie...

S-au iubit din 1998 însă, dragostea lor a ajuns la final. Este vorba despre Miron Cosma, care i-a spus adio Marinelei Niţu chiar de Ziua Îndrăgostiţilor. Motivul? S-a săturat să-i tot [...]
Ion Rudeanu

Ginerele lui Vasile Blaga s-a pozat cu Barack Obama: „Normal, am stabilit diverse...”

Cine ar fi crezut că noul preşedinte ales, liberalul Klaus Iohannis, ori şefii SRI, sau poate premierul Victor Ponta, de ce nu fostul şef de stat Traian Băsescu sunt cei mai [...]

 Ioan Lucian Mureşan şi Rita Mureşan

Afaceristul prin care România exportă în pagubă lignit Serbiei, un specialist în tunuri date statului prin firme din Constanţa

O firmă din Constanţa, înfiinţată de două „săgeţi” de profesie, implicate în reţeaua criminală a celebrului Sergiu Băhăian, se află într-o afacere mafiotă care prejudiciază două ţări, România şi Serbia, dar [...]
Lucian Becali (sursa foto: libertatea.ro)

Lucian Becali, la fel de înţelept ca şi unchiul său Gigi: „Mă pish și mă kak ...deci exist!”

Când nu se află în cluburi sau prin Dubai, Singapore ori Miami, după cum însuși Lucian Becali se laudă, nepotul latifundiarului Gigi Becali stă conectat pe Facebook și face tot felul [...]
Sursa foto: jurnalul.ro

Pavilionul românesc navighează de doi ani în apele tulburi ale justiţiei, între Tribunal şi Curtea de Apel

Ping-pong cu dosarul Autorităţii Navale Române (ANR) vs. RIFA Holdings Ltd (fosta Ivana Holdings Limited). Acțiunea prin intermediul căreia ANR a cerut magistraţilor suspendarea executării Ordonanţei 34/2006, suspendarea şi executarea actului [...]

Un constănţean a reclamat un salon de masaj erotic la OPC pentru că... a finalizat prea repede

Și inspectorii OPC merg la saloanele erotice! Ei, nu vă gândiți însă la prostii. Toate sesizările trebuie investigate, chiar dacă printre acestea se numără și reclamații cu privire la saloanele de [...]
Adriean Videanu (sursa foto: fanatik.ro)

Corupţie la CNADNR: zeci de milioane de euro către firme din anturajul lui Adriean Videanu, Rovana Plumb şi ale şefilor din companie

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a atribuit, cu bună ştiinţă, contracte de zeci de milioane de euro pentru firme deţinute de familia directorului său de achiziţii, [...]

Un depozit din Constanţa era să scoată de vânzare la sărbători carne expirată de... 12 ani!

Câtă neglijență! Un depozit din Constanța a fost pe punctul de a scoate la vânzare carne expirată nu de o săptămână, nu de luna trecută, ci de 12 ani! Vă vine [...]
Mihai Trăistariu

Trăistariu e Dracula! Artistul s-a botoxat şi îşi injectează un ser obţinut din propriul sânge

Schimbare la faţă a lui Mihai Trăistariu! După implantul de păr şi epilare, a venit rândul ca artistul să-şi aducă modificări faciale, aşa că a dat o fugă la cabinetul medicului [...]

Există un top al celor mai bune curve din Constanţa! Clienţii o evită deja pe câştigătoare, pentru că şi-a luat aere de vedetă

Şi prostituatele au topul lor! Vă interesează să aflaţi cine este cea mai bună escortă din Constanţa? Ei bine, constănţenii care au trecut, de-a lungul timpul, prin paturile damelor de consum [...]

Vecinii pizzeriei Sabroso, revoltaţi că trebuie să parcheze pe alte străzi ca să ajungă acasă, pentru că maşinile restaurantului ocupă toate parcările publice

Gheorghe Mişu, patronul celebrului restaurant constănţean Sabroso, a pus monopol pe locurile de parcare ale vecinilor! Locuitorii din zona Intim, de pe bulevardul I.C. Brătianu, unde funcţionează primul restaurant Sabroso, sunt [...]
Anastasiia Fedorenko

Duios Anastasiia trecea! Cea mai sexy asistentă a unui europarlamentar român este o dansatoare ucraineancă

Om fi ultimii în tot ce ţine de bunăstare şi normalitate, dar când vine vorba de Anastasiia în mod cert suntem cei mai invidiaţi din Uniunea Europeană. Are 27 de ani [...]
Marius Stan

Un preot din Constanţa şi-a renegat fratele şi mama pentru că participă la show-ul „Mireasă pentru fiul meu”

Doi concurenţi din casa „Mireasă pentru fiul meu”, reality-show difuzat de Antena 1, suferă din cauza unui preot ce slujeşte la o biserică din judeţul Constanţa. Este vorba despre Nicolae şi [...]

Cristian Darie

Vicele CJC Cristian Darie, dănţuind de mama focului în „El Comandante”

Liderii politici ai Constanţei sunt mari amatori de dănţuit prin cluburi! Şi, dacă credeaţi că doar primarul Radu Mazăre frecventează astfel de locuri de distracţie, vă înşelaţi! Vicepreşedintele Consiliul Judeţean Constanţa, [...]
Daniel Lenghea

Alexandra Harra a petrecut sărbătorile cu avocatul milionarilor din Miami, arestat anul trecut după ce a încercat să-şi omoare soţia

Alexandra Harra a petrecut Crăciunul 2014 alături de mama sa, fosta cântăreaţă Carmen Harra, în sânul familiei lui Daniel Lenghea, celebrul avocat al milionarilor români din Miami. „We want to thank [...]
sursa foto: bancherul.ro

Au şi cămătarii din bănci naşul lor! O familie din Mangalia a câştigat un proces cu Volksbank împotriva furăciunilor denumite generic „comisioane”

În ultimii ani, tot mai mulţi clienţi ai băncilor din România au acţionat în instanţă instituţiile financiare contractate, solicitând eliminarea unor clauze abuzive incluse în contract, cele mai multe făcând referire [...]
Gigel Sava

Incredibil! Un primar din Constanţa plăteşte femeile să rămână însărcinate şi să populeze comuna: Nu mai avem copii!

Nu mai este o noutate faptul că, şi din punctul de vedere al natalităţii, o ducem extrem de prost. Dacă în urmă cu 25 de ani se năşteau anual în România [...]
Victoraş Micula

Victoraş Micula, tras ca prin inel! Moştenitorul Frutti Fresh a slăbit spectaculos de când a picat bacul

Cine a spus că Victoraş Micula nu are ambiţie? N-o fi el prea bun la învăţătură (a picat bacalaureatul de două ori), însă, la categoria look, îi dăm nota 10. Moştenitorul [...]

Corina Martin, transmisiune „în direct” de la tragedia de pe Siutghiol: Imagini de la locul accidentului, sub terasa mea

Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul că şefa Asociaţia Litoral Delta Dunării, Corina Martin, este înebunită după promovare, facebook, selfie-uri etc. Aşa se face că, pe pagina ei de [...]

Laurenţiu Mironescu a dat jos 40 de kile! Fostul politician se îmbărbătează de sărbători: Şi aşa nu-mi plac sarmalele...

Laurenţiu Mironescu, de nerecunoscut! Fostul politician are interzis la mâncăruri grele, dulciuri şi tot ceea ce i-ar putea aduce câteva grame în plus. Mironescu a reuşit să slăbească, din iulie, aproximativ [...]

Te duci la mall şi-ţi laşi maşina în parcare? Un constănţean şi-a găsit-o „ambalată” în pene şi hârtie igienică

Pene de gâscă şi hârtie igienică, în parcarea celui mai mare centru comercial din Constanţa. Nu, nu este o ofertă, ci păţania unui constănţean care s-a trezit cu „accesoriile” pe maşină. [...]

S-a deschis primul salon erotic sado-maso din Constanţa! Patronii angajează „stăpâne” şi spun că sexul e interzis

Plăteşti şi eşti schingiuit până la sânge! S-a deschis singurul salon din Constanţa care-şi maltratează clienţii! Şi, nu orice fel de salon, ci vorbim de unul erotic. Reprezentanţii acestuia angajează, cu [...]
Alina Bica (sursa foto: ampress.ro)

Cine ar fi crezut? Soţul şefei arestate a DIICOT are cea mai mare plantaţie de afine din România, alături de o constănţeancă

În ciuda anturajului care i-a adus fostei şefe a DIICOT arestarea pentru fapte de corupţie şi suspendarea din calitatea de magistrat, Alina Bica are lângă ea un bărbat cu preocupări dintre [...]
Lucian Viziru

Explicaţia halucinantă a lui Lucian Viziru după ce a făcut un gest obscen în faţa fiului său

Gest incredibil făcut de Lucian Viziru în faţa fiului său, în vârstă de câţiva anişori. După ce şi-a exprimat dreptul la vot, fostul actor a arătat dovada pe pagina sa de [...]

Florian Miţurcă, fratele Manuelei Mitrea

Vedete executate de Fiscul dobrogean: fratele Manuelei Mitrea, milionarii Micula şi arhitectul care a distrus pădurea Comorova

Lista debitorilor cărora ANAF-ul dobrogean le-a scos la vânzare bunuri are, în ultimul timp, o componenţă cât se poate de selectă. Politicieni locali sau rude ale unor politicieni de cel mai [...]
Cati Hristu

De la problema cu vânturile, fostul primar Cati Hristu a trecut la cea cu gazele: Congaz l-a dat în judecată pentru datorii de 4.000 de lei

Cati Hristu, cel arestat în urmă cu ceva ani într-un scandal cu vânturile, are probleme cu... gazele. Fostul primar din Cogealac şi, de altfel, unul dintre cei mai controversaţi oameni politici [...]
Adriela Morar

Fostă câştigătoare de la „Dansez pentru tine”, Adriela s-a reprofilat pe yachturi şi biciclete

Vă mai aduceţi aminte de Adriela Morar, partenera de dans al lui Smiley? După şapte ani de la debutul său pe sticlă, frumoasa brunetă nu s-a schimbat deloc. În schimb, priorităţile [...]
Florin Orzea

Trăim într-o ţară defectă! Interlopul din Slobozia care a umilit un poliţist a primit de la stat daune morale de 3.000 de euro

Uneori, rămâi pur şi simplu prost, privind în gol, la cât de anapoda pot să meargă lucrurile în România. Săptămâna trecută, un interlop din Slobozia a devenit vedetă după ce a [...]

BGS, controversata firmă de securitate implicată în măcelul de pe Arena Naţională, este condusă de un constănţean din Mangalia

BGS, celebra firmă de securitate implicată în măcelul de pe Arena Naţională, din timpul meciului de fotbal cu Ungaria, disputat de România pe 11 octombrie, este condusă de un tânăr din [...]

Display Pagerank