Anul IX, Nr. 533, Joi, 19 Septembrie 2019


 
 

Dana Rogoz, transformată în «fată rea»

Dana Rogoz se dovedește a fi un cameleon în ceea ce privește stilul. Inspirată de rolul studentei rebele pe care îl are în lungmetrajul MO, care va avea premiera pe 4 octombrie, în cinematografele din toată țara, Dana Rogoz a intrat foarte ușor în imaginea punk propusă de echipa coordonată de hair-stylistul Adrian Perjovschi.

“Mi-a plăcut la nebunie ipostaza asta punk, pentru că niciodată nu mi-am permis să îmi fac un look atât de extrem. În liceu, când ascultam rock și poate [...]
 

Kate Middleton e iar însărcinată?

gettyimages
Prinţul William şi Kate Middleton par că vor să aibă o familie foarte numeroasă şi, chiar dacă nu au anunţat public că îşi mai doresc copii, Prinţesa Charlotte i-a dat de gol.Potrivit jurnaliştilor australieni de la New Idea, Kate Middleton ar fi însărcinată din nou şi ar aştepta un al patrulea copil, o fetiţă, care va fi surioara celor trei copii pe care Ducesa deja îi are cu Prinţul William: George, Charlotte şi Louis, scrie okmagazine.ro [...]
 
 

Simona Halep, victorie devastatoare în faţa Serenei Williams la Wimbledon!

Simona Halep este noua campioană de la Wimbledon după o evoluție fantastică în finala cu Serena Williams.

Simona Halep a reușit cel mai bun meci din carieră și a învins-o pe Serena Williams într-o manieră categorică, 6-2, 6-2. Simona Halep a căzut în genunchi după ultimul punct.

Simona Halep a câştigat turneul de la Wimbledon, sâmbătă, după ce a învins-o pe americanca Serena Williams în finală cu 6-2, 6-2. Halep a obţinut al doilea său titlu de Grand Slam din carieră după unul [...]

Simona Halep, premiată la Paris! A primit titlul pentru cea mai bună jucătoare în 2018

Simona Halep a participat, marţi seară, 4 iunie, la Cina Campionilor de la Paris, organizată de ITF şi în cadrul căreia a primit titlul de campioană mondială în 2018, an în care a terminat pe locul I WTA şi a câştigat French Open.

Simona Halep şi sârbul Novak Djokovici au fost desemnaţi, la finalul anului trecut, campioni mondiali de Federaţia Internaţională de Tenis (ITF). Sârbul primeşte pentru a şasera oară în carieră acest titlu din partea ITF, aşadar nu a avut emoţii [...]
 
 
Radio KISS FM

[loto]

Top articole
Vanghelie „care este” e mic copil pe lângă Tudor Nădrag

Primarul din Hârşova, un ’telectual dat dracului, cu studii superioare fantomă

     5,57 (din 54 voturi)
Mai sunt câteva zile până la alegerile locale ce vor avea loc pe data de 10 iunie, aşa că aspiranţii la funcţiile de primari, consilieri locali sau judeţeni trebuie să demonstreze, acum, pe ultima sută de metri, că sunt oameni serioşi, care-şi doresc să facă ceva pentru cetăţeni şi pentru administraţiile locale. Mulţi promit vrute şi nevrute, alţii ajung să-şi pună pe toate gardurile CV-ul profesional pentru a vedea tot poporul cât de culţi sunt ei, ce şcoli înalte au urmat şi, ca atare, cât de meseriaşi pot fi la cârma localităţii. De parcă ar interesa-o pe ţaţa Aglaia că X-ulică a terminat liceul Y şi că are Z facultăţi. Asta nu ar fi, neapărat, o problemă, ci faptul că unii îşi arogă nişte studii la universităţi imaginare. Iar unul care minte cu atâta nonşalanţă într-o chestiune despre care oricum nu l-a întrebat nimeni, în mod cert va face la fel şi dacă va ajunge la conducerea urbei.

Primarul din Hârşova, Tudor Nădrag, a făcut multe pentru oraşul său, spune el, nu însă şi cetăţenii care se plâng, de pildă, că sunt ameninţaţi cu pierderea locului de muncă. Cert este că Nădrag îşi doreşte încă un mandat de primar şi ar face orice pentru a-l câştiga. Ca să arate lumii cât de calificat poate fi într-ale administraţiei, edilul s-a „zbătut” trei ani de zile să urmeze cursurile a două facultăţi, concomitent, şi anume Universitatea Wales din Bucureşti, specializarea Managemant, respectiv Fundaţia Gaudeamus- Universitatea „Tomis” Constanţa, specializarea Administrarea Afacerilor. Doxa de atâta carte rumegată, în paralel cu treburile urbei, eminentul edil nu mai ştie însă ce studii superioare a terminat, neştiind să facă diferenţa între universitate şi facultate, încurcând numele universităţilor absolvite şi invocând altele care sunt desfiinţate de ani de zile. Explicăm şi de ce! În cursa pentru al doilea mandat pentru șefia Primăriei Hârşova, Tudorel Nădrag a distribuit alegătorilor un pliant electoral prin intermediul căruia îşi etalează studiile şi activitatea profesională. Astfel, el începe prin a se prezenta ca şi „un primar plecat de la munca de jos, mereu alături de ceilalţi”. Apoi, îşi dezvăluie identitatea, anul şi locul naşterii, continuă cu „absolvent al Liceului Teoretic Hârşova”, aminteşte că a fost strungar şi tehnician la Flamura Hârşova, dar şi director la IGO Hârşova (S.C. Gospodărie Comunală S.A. Hârşova). În privinţa acestui detaliu, trebuie specificat faptul că, potrivit nomenclatorului de funcţii, director este persoana care deţine studii universitare. Or, la Nădrag, nici nu se pune problema de aşa ceva, pentru că, până anul trecut, el nu a fost absolventul nici unei universităţi. Referitor la universităţi, de precizat faptul că Nădrag este un pic derutat în ceea ce priveşte instituţia pe care a absolvit-o. În pliant menţionează că este licenţiat în economie la Universitatea de Studii Economice Craiova. Aici sunt două aspecte care trebuie urgent lămurite, şi...amintite primarului Todor Nădrag.

Şi-a luat licenţa la Craiova pentru studiile de la o universitate neacreditată din Constanţa

În primul rând, Universitatea de Studii Economice Craiova, pur şi simplu, nu există. Poate se referea la Universitatea Craiova, dar şi atunci corect ar fi fost să transmită oamenilor că a „frecventat” Facultatea de Ştiinţe Economice, din cadrul respectivei instituţii. Sunt două lucruri total diferite şi este de-a dreptul bizar cum, un om care susţine că e dublu licenţiat, şi încă de dată foarte recentă, nu ştie care este diferenţa dintre facultate şi universitate. Dincolo de gafa impardonabilă legată de denumirea instituţiei de învăţământ superior absolvită, stă însă şi o minciună mare cât el, chiar dacă e comisă în forma şmecherească, a omisiunii. Aşa se face că, în realitate, Tudor Nădrag nu are absolut nici o legătură cu Universitatea Craiova, primarul din Hârşova absolvind, de fapt, cursurile Fundaţiei Gaudeamus- Universitatea Tomis Constanţa, o universitate neacreditată, dar autorizată să funcţioneze până la obţinerea acreditării. Din acest motiv, Tudor Nădrag s-a deplasat la Universitatea Craiova, instituţie de stat acreditată, pentru a-şi susţine examenul de licenţă, în iulie 2011, unde a obţinut nota 9.20. N-are rost să ne mai întrebăm cât şi când s-o mai fi pregătit domnul primar pentru asemenea notă, pentru că statutul de şef al unei adminsitraţii locale nu-ţi oferă prea mult timp liber... Nu ne putem lămuri însă ce motiv o fi având Nădrag să urmeze două universităţi neacreditate, ca mai apoi să susţină examenele de licenţă la alte instituţii acreditate. „Fundaţia Gaudeamus este o instituţie universitară autorizată să funcţioneze provizoriu, până la obţinerea acreditării. Până atunci, absolvenţii sunt obligaţi să susţină examenul de licenţă la Universitatea Craiova, universitate care deţine un protocol de colaborare cu universitatea din Constanţa”, a declarat, pentru „Atitudinea”, Melania Drăghici, secretar şef la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii Craiova, care iniţial ne comunicase că, din 2002 şi până în prezent, în evidenţele instituţiei pe care o reprezintă nu a figurat şi nu figurează nici o persoană cu numele Tudor Nădrag, ca student sau absolvent al vreunei facultăţi.

Se laudă cu absolvirea unei universităţi din Piteşti care nu mai există din 2006

O altă instituţie absolvită prezentată de edilul hârşovean în afişul său de campanie este Universitatea Neagoe Basarab, din Piteşti. Aici, încă o „surpriză”: primarul nu a putut demonstra că a urmat cursurile aceste universităţi care, în realitate, s-a desfiinţat încă din 2006. Şi, mai mult, nici nu a avut vreodată specializarea invocată de edil, şi anume Managementul Afacerilor. „Nu mai există această universitate din 2006. Aceasta era doar o filială a universităţii din Oradea, care s-a desfiinţat. Referitor la specializare, pot să vă spun că nu a existat în lista de facultăţi a acestei universităţi”, a declarat, pentru „Atitudinea”, Florin Gardin, inspector şcolar din Argeş. În schimb, Nădrag, care-şi pune angajaţii primăriei să trimită faxuri cu adeverinţele personale presei, a făcut dovada absolvirii a încă unei universităţi, şi anume Universitatea Wales, din Bucureşti, o instituţie de învăţământ superior fantomatică. Vorbim şi aici de o altă universitate neacreditată, Nădrag susţinându-şi, astfel, examenul de licenţă, de data aceasta, la Universitatea Constantin Brâncoveanu din Piteşti, chiar în februarie 2012, unde a obţinut nota 08.00. De menţionat faptul că ambele universităţi absolvite sunt forme de învăţământ de zi, cu durata de studii 3 ani. Asta înseamnă că, la o universitate care se respectă, prezenţa la cursuri este obligatorie, sau, în caz contrar, cu plata absenţelor pentru a putea trece anul şi, implicit, absolvi studiile. Până la urmă, ce să înţelegem? Să fi scos primarul Tudor Nădrag atâţia bani din buzunar pentru a obţine cele două diplome, pe bune, sau pur şi simplu le-a cumpărat „la kil”, aşa cum se mai practică, mai ales în rândul politicienilor? Surse din cadrul primăriei spun că edilul nu a lipsit atât de mult de la serviciu pentru a merge la cursuri şi nici nu a avut concedii pentru studii.

Nădrag, intelectual rasat: „Eu vă dau dracu’, cu ziarul vostru cu tot şi cu meseria voastră, cine v-a pus pixul în mână, ziariştii curului!”

L-am contactat şi noi pe Tudor Nădrag pentru a ne lămuri şi a ne răspunde la toate aceste întrebări. Ce am obţinut în schimb de la un rafinat intelectual, cu atâtea şi atâtea universităţi şi licenţe la activ? Înjurături de birjar şi jigniri de neam prost. Toate acestea, pentru că am vrut să ne facem datoria şi să-i dăm dreptul de a răspunde acuzaţiilor care îi sunt aduse. „Eu vă dau dracu’, cu ziarul vostru cu tot şi cu meseria voastră, cine v-a pus pixul în mână, ziariştii curului! Habar nu aveţi de meseria asta, de jurnalism!”, sunt spusele, înregistrate, pe care le vom şi difuza, ale primarului cu studii superioare prin toată ţara românească. O fi de la stres (cam mic salariul de primar pentru a-ţi cumpăra un maldăr de licenţe, pardon, studii, de unde şi alergătura după bani şi stresul aferent), sau poate l-or fi învăţat cohoardele de profesori universitari din toate cele patru zări că ăsta-i ultimul răcnet în materie de comunicare, nu ştim. Suntem însă siguri că oraşul Hârşova va ajunge de râsul lumii dacă mai permite unui ipochimen ca Tudor Nădrag să mai ajungă o dată primar.
M.S.PASCAL, C.ANTON
28/05/2012, 23:45 - Prima Pagina

Părerea ta contează


Comentarii (23)
agent 006 (07/09/2018, 04:50):
"niste natarai care se cearta pe ciolan . cand ve ti crapa 2 scanduri si o tona de pamant veti avea parte prostii lumii.tot egal cu 0 pt harsoveanul cinstit si cu gandul la cel de sus.an iad cu voi sarlatanilor acolo va saturati de toate."
anonim (09/03/2016, 22:57):
"oricum orasul e de cacat si cu nadrag si fara ..."
CETATEAN (01/06/2012, 13:26):
"din ultimul sondaj... facut de PSD.. GAE a iesit .. primul si nu nadrag.. numai incercati sa induceti lumea in eroaree... GAE va fi noul PRIMAR AL HARSOVEI...!!!!"
harsovean (01/06/2012, 13:13):
"Din sondajul facut acum o saptamana-reiese ca PSD-ul va castiga..O sa vedeti ca d-nul Nadrag va fi primar.Votati PSD-ul,votati Nadrag,nu va lasati influentati de nimeni !"
un cetatean corect (31/05/2012, 21:21):
"si nadrag si chirita sunt doi sarlatani. disperati dupa scaunul de primar. nadrag da in prostie la tigani saci de nisip si ciment ca sa le cumpere voturile. nimeni vede ilegalitatile astea? cum va justifica aceste cheltuieli din banii orasului nostru? noi prostii care platim la zi impozitele nu meritam nici macar respect de la acest primar infect si retardat?se gospodareste pentru el si sleahta lui de nulitati."
nicu (30/05/2012, 01:06):
"sa va fie rusine de ziaristi ! nu stiti altceva decat de aruncati cu noroi ! Omu a facut facultatea ca sa fie , cum e la moda . Ca sa fii primar nu iti trebuie nici o facultate . Trebuie doar sa fii gospodar, asa cum Nadrag si este .. Lasa-ti ca-l aveti pe Chiritza al vostru doxa de carte , daca era destept asa, il alegea lumea acum 4 ani ."
comentator (29/05/2012, 18:11):
"V-am provocat sa va cunoasteti identitatea spunandu-va o ghicitoare.Viermii,banuiti a fi purtatori de inteligenta,sunteti voi,echipa liberala,comentatorii acestui articol iar hoitul este nimeni altul decat cadravrul politic,urat mirositor al sefului vostru mult prea scolit si nesimtit...!!!"
votant (29/05/2012, 16:58):
"Nadrag cu siguranta este cel mai slab primar avut de Harsova. Chirita este viitorul."
2 3 Inainte
Din aceeaşi categorie

BBC renunţă la votul publicului prin care se alegea reprezentantul Marii Britanii la Eurovision

BBC va renunţa la votul prin care publicul alegea reprezentantul Marii Britanii la concursul Eurovision şi s-a asociat pentru prima dată în acest scop cu o casă de discuri, informează site-ul radiodifuzorului public britanic. În urma acestei decizii, BBC nu va mai organiza emisiunea "Eurovision: You Decide", pe care o difuza din 2016.

Concurenţii au fost selectaţi de un juriu intern din cadrul BBC timp de cinci ani înainte de 2016.

În prezent, radiodifuzorul public britanic încearcă o formulă nouă, pentru a impulsiona [...]

Demi Moore, goală complet la 56 de ani! Iată cum s-a lăsat fotografiată

A fost una dintre cele mai apreciate actriţe din lume, cu o carieră de zeci de ani, însă a fost considerată şi una dintre cele mai frumoase vedete, fiind căsătorită, de-a lungul timpului, cu Freddy Moore, Bruce Willis şi Ashton Kutcher. Ajunsă la 56 de ani, Demi Moore surprinde pe toată lumea cu deciziile luate, reuşind totodată să atragă toată atenţia asupra ei. Odată cu lansarea cărţii „Inside Out, actriţa a dezvăluit că, imediat după ce a început relaţia cu Ashton [...]

Liam Gallagher a dezvăluit că-l va invita la nuntă pe fratele său, Noel, cu care se află în conflict

Liam Gallagher a declarat că îl va invita pe fratele său, Noel, cu care se află de mai mulţi ani în conflict, la nunta sa cu Debbie Gwyther, informează Press Association. Cei doi s-au aflat în relaţii reci de la destrămarea formaţiei Oasis în 2009, după ani de certuri, însă Liam a precizat recent pentru Sunday Mirror că îl va ruga pe Noel să vină la nunta sa de anul viitor, la sfatul mamei lor.

Cavaler de onoare va fi însă fratele [...]

Actriţa Felicity Huffman, condamnată la 2 săptămâni de închisoare în scandalul admiterii frauduloase în universităţi

Actriţa americană Felicity Huffman a fost condamnată vineri la două săptămâni de închisoare pentru că a plătit 15.000 de dolari pentru falsificarea testelor de admitere la facultate pentru fiica sa cea mare, în cadrul unui scandal pe scară largă în care părinţi bogaţi au apelat la mită şi fraudă pentru a asigura locurile copiilor lor în universităţi americane prestigioase, relatează sâmbătă AFP.

Actriţa în vârstă de 56 de ani, care a devenit cunoscută pentru rolul din serialul de televiziune ''Desperate Housewives'', a [...]

Păpuşa Barbie celebrează Día de Muertos

Păpuşa Barbie a întruchipat de-a lungul timpului mai multe personaje, de la femeia de afaceri, la astronaut sau cântăreaţă rock, însă recent, în semn de omagiu pentru o tradiţie mexicană, ea a ajuns să înfăţişeze... un schelet, informează AFP. Inspirată de celebra Día de Muertos, această nouă Barbie, prezentată joi în Mexic, reprezintă personajul Catrinei, un schelet feminin îmbrăcat în haine bogat colorate, devenit un simbol al culturii populare locale.

Această ediţie specială a Barbie, inspirată de un personaj creat în jurul [...]

Sylvester Stallone: „Rambo 5“ nu este o declaraţie despre relaţiile dintre SUA şi Mexic

Celebrul actor american Sylvester Stallone a prezentat joi în Mexic noul său film 'Rambo 5: Last Blood', despre care a spus că "nu este o declaraţie despre ceea ce se întâmplă între Mexic şi SUA, este doar un scenariu", relatează EFE. Filmul prezintă reîntoarcerea la violenţă a lui John Rambo, a cărui nepoată dispare trecând graniţa în Mexic pentru a merge la o petrecere, plecând dintr-o localitate din Arizona, unde eroul principal trăieşte retras la o fermă.

După zece ani, acest personaj [...]
2 3 4 5 6 7 Inainte

 

Ioana Tufaru e în al nouălea cer! S-a căsătorit!

Ioana Tufaru se iubește de câșiva ani cu Ionuț, bărbatul căruia i-a și dăruit un fiu pe nume Luca. Marti, fiica Andei Călugăreanu s-a căsătorit că partenerul ei de viață, devenind [...]
 

Alexandru Darie a murit

Regizorul Alexandru Darie a murit la vârsta de 60 de ani. Fiul actorului Iurie Darie era internat de aproape două săptămâni la Terapie Intensivă la Institutul Clinic Fundeni din Bucureşti.
Ducu Darie [...]

Andreea Răducan a născut

Andreea Răducan a născut luna trecută. Ea a adus pe lume prin cezariană, un băieţel perfect sănătos. Bebeluşul a primit nota 10 la naştere. Fosta gimnasta nu este la prima experienţă [...]
 

Anca Serea, reacţie după ce a fost acuzată că e „sectantă”: „Religia nu este un subiect de discuţie!”

Anca Serea este mămica a şase copii superbi, care i-au adus fericire nemărginită, însă acest lucru nu este privit cu ochi buni de unii, motiv pentru care vedeta este întrebată deseori [...]
 

Nicole Cherry nu se grăbește să se mărite: „Nu ne-am gândit la nuntă, vreau să mai copilăresc!“

Nicole Cherry (20 de ani) și Florin Popa (28 de ani) trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an, însă nu se grăbesc să ajungă la altar. [...]

Lora a prins buchetul la nunta Andreei Bălan

S-a chefuit până în zori la nunta Andreei Bălan. Cântăreaţa s-a căsătorit religios cu actorul George Burcea şi a făcut şi botezul micuţei Clara. Naşii mirilor au fost Aurelian Temişan şi [...]
 

Mario Iorgulescu a încins ringul de dans înainte de accident. Imagini cu el de la botezul nepotului lui Romică Ţociu

Mario Iorgulescu se află de o săptămână în spital, unde se zbate între viaţă şi moarte. Fiul lui Gino Iorgulescu este în stare critică după accidentul pe care l-a provocat pe [...]
 

Renée Zellweger, profund emoţionată la interpretarea rolului lui Judy Garland în 'Judy'

Actriţa Renée Zellweger şi-a recunoscut emoţia profundă la interpretarea cântecului 'Somewhere Over the Rainbow' din noul său film, 'Judy', care face portretul ultimilor ani din viaţa legendei cinematografiei americane Judy Garland şi care a fost prezentat în premieră la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto (TIFF), relatează EFE. Zellweger a fost prezentă la TIFF la premiera filmului alături de regizorul filmului, Rupert Goold ('True Story', 2015), unde a vorbit pe covorul roşu mai ales despre 'Over the Rainbow', cel mai [...]

Claudia Pătrăscanu şi Gabi Bădălău se luptă în instanţă pentru custodia copiilor şi avere

Claudia Pătrăşcanu i-a deschis proces de divorţ lui Gabi Bădălău, fiul politicianului Niculae Bădălău, de care s-a despărţit în vară. Solista se va lupta în instanţă pentru cei doi băieţi ai lor, dar şi pentru împărţirea bunurilor comune. Cererea a fost înregistrată pe data de 22 august, la 10 zile după ce ea a anunţat pe conturile sociale că pune punct acestui mariaj.

Claudia Pătrăşcanu (40 ani) va divorţa în instanţă de Gabriel Bădălău, fiul lui Niculae Bădălău, ministrul Economiei, şi cu [...]

Festivalul Mamaia a fost anulat! Organizatorii n-au reușit să strângă 150.000 de euro

foto: click.ro
Veste tristă pentru artiști, dar și pentru fanii Festivalului național de muzică ușoară de la Mamaia, eveniment program în perioada 5-8 septembrie, după o pauză de șapte ani.

Concursul muzical, care urma să se desfășoare pe scena Pavilionului Expozițional Constanța, întrucât Teatrul de Vară din Mamaia arată ca după bombardament, a fost suspendat
Organizatorul evenimentului, Lucian Ionescu, care este și vicepreședintele Asociației Culturale Electrecord Production, a declarat pentru click.: “Demersurile organizatorilor au început în luna mai a acestui an, alături de Consiliul Județean [...]
Cele mai comentate

Unul din cele mai cunoscute restaurante din Mamaia, scos la vânzare pentru 1,6 milioane de euro

În ultimii ani, proprietarii de hoteluri sau restaurante de pe litoralul românesc au început să-şi pună proprietăţile la vânzare. Semn că afacerea nu mai este rentabilă, poate şi din cauza tarifelor [...]
Cătălin Fumea

Tânărul care a infectat cu HIV liceeni din Constanţa agaţă noi victime la matrimoniale sub o identitate falsă

Cătălin Fumea, tânărul din Năvodari care a declarat public că a infectat cu HIV mai mulţi elevi de liceu, dă atacul la rubrica de matrimoniale. Un client sau poate un coleg [...]
Cristian Boureanu şi Laura Dincă

Iubita politicianului Cristian Boureanu, o liceană constănţeancă mediocră

Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, elevă de nota 6 la limba română! Nu mai este o noutate faptul că Boureanu s-a despărșit de a sa soție întrucât, aceasta din urmă, [...]

Dezvoltatorii de eoliene nu-şi plătesc dările la stat. O singură comună din Constanţa are de primit o jumătate de milion de euro

Deşi Gurvenul a hotărât, încă din 2013, să încaseze impozit de construcţii speciale pe turbinele eoliene, ei bine, sunt societăţi comerciale care se fac că nu au auzit de această lege. [...]
Ion Rudeanu

Ginerele lui Vasile Blaga s-a pozat cu Barack Obama: „Normal, am stabilit diverse...”

Cine ar fi crezut că noul preşedinte ales, liberalul Klaus Iohannis, ori şefii SRI, sau poate premierul Victor Ponta, de ce nu fostul şef de stat Traian Băsescu sunt cei mai [...]

 Ioan Lucian Mureşan şi Rita Mureşan

Afaceristul prin care România exportă în pagubă lignit Serbiei, un specialist în tunuri date statului prin firme din Constanţa

O firmă din Constanţa, înfiinţată de două „săgeţi” de profesie, implicate în reţeaua criminală a celebrului Sergiu Băhăian, se află într-o afacere mafiotă care prejudiciază două ţări, România şi Serbia, dar [...]
Lucian Becali (sursa foto: libertatea.ro)

Lucian Becali, la fel de înţelept ca şi unchiul său Gigi: „Mă pish și mă kak ...deci exist!”

Când nu se află în cluburi sau prin Dubai, Singapore ori Miami, după cum însuși Lucian Becali se laudă, nepotul latifundiarului Gigi Becali stă conectat pe Facebook și face tot felul [...]
Sursa foto: jurnalul.ro

Pavilionul românesc navighează de doi ani în apele tulburi ale justiţiei, între Tribunal şi Curtea de Apel

Ping-pong cu dosarul Autorităţii Navale Române (ANR) vs. RIFA Holdings Ltd (fosta Ivana Holdings Limited). Acțiunea prin intermediul căreia ANR a cerut magistraţilor suspendarea executării Ordonanţei 34/2006, suspendarea şi executarea actului [...]
Adriean Videanu (sursa foto: fanatik.ro)

Corupţie la CNADNR: zeci de milioane de euro către firme din anturajul lui Adriean Videanu, Rovana Plumb şi ale şefilor din companie

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a atribuit, cu bună ştiinţă, contracte de zeci de milioane de euro pentru firme deţinute de familia directorului său de achiziţii, [...]

Un depozit din Constanţa era să scoată de vânzare la sărbători carne expirată de... 12 ani!

Câtă neglijență! Un depozit din Constanța a fost pe punctul de a scoate la vânzare carne expirată nu de o săptămână, nu de luna trecută, ci de 12 ani! Vă vine [...]
Mihai Trăistariu

Trăistariu e Dracula! Artistul s-a botoxat şi îşi injectează un ser obţinut din propriul sânge

Schimbare la faţă a lui Mihai Trăistariu! După implantul de păr şi epilare, a venit rândul ca artistul să-şi aducă modificări faciale, aşa că a dat o fugă la cabinetul medicului [...]

Există un top al celor mai bune curve din Constanţa! Clienţii o evită deja pe câştigătoare, pentru că şi-a luat aere de vedetă

Şi prostituatele au topul lor! Vă interesează să aflaţi cine este cea mai bună escortă din Constanţa? Ei bine, constănţenii care au trecut, de-a lungul timpul, prin paturile damelor de consum [...]

Vecinii pizzeriei Sabroso, revoltaţi că trebuie să parcheze pe alte străzi ca să ajungă acasă, pentru că maşinile restaurantului ocupă toate parcările publice

Gheorghe Mişu, patronul celebrului restaurant constănţean Sabroso, a pus monopol pe locurile de parcare ale vecinilor! Locuitorii din zona Intim, de pe bulevardul I.C. Brătianu, unde funcţionează primul restaurant Sabroso, sunt [...]
Anastasiia Fedorenko

Duios Anastasiia trecea! Cea mai sexy asistentă a unui europarlamentar român este o dansatoare ucraineancă

Om fi ultimii în tot ce ţine de bunăstare şi normalitate, dar când vine vorba de Anastasiia în mod cert suntem cei mai invidiaţi din Uniunea Europeană. Are 27 de ani [...]
Marius Stan

Un preot din Constanţa şi-a renegat fratele şi mama pentru că participă la show-ul „Mireasă pentru fiul meu”

Doi concurenţi din casa „Mireasă pentru fiul meu”, reality-show difuzat de Antena 1, suferă din cauza unui preot ce slujeşte la o biserică din judeţul Constanţa. Este vorba despre Nicolae şi [...]

Cristian Darie

Vicele CJC Cristian Darie, dănţuind de mama focului în „El Comandante”

Liderii politici ai Constanţei sunt mari amatori de dănţuit prin cluburi! Şi, dacă credeaţi că doar primarul Radu Mazăre frecventează astfel de locuri de distracţie, vă înşelaţi! Vicepreşedintele Consiliul Judeţean Constanţa, [...]
Daniel Lenghea

Alexandra Harra a petrecut sărbătorile cu avocatul milionarilor din Miami, arestat anul trecut după ce a încercat să-şi omoare soţia

Alexandra Harra a petrecut Crăciunul 2014 alături de mama sa, fosta cântăreaţă Carmen Harra, în sânul familiei lui Daniel Lenghea, celebrul avocat al milionarilor români din Miami. „We want to thank [...]
sursa foto: bancherul.ro

Au şi cămătarii din bănci naşul lor! O familie din Mangalia a câştigat un proces cu Volksbank împotriva furăciunilor denumite generic „comisioane”

În ultimii ani, tot mai mulţi clienţi ai băncilor din România au acţionat în instanţă instituţiile financiare contractate, solicitând eliminarea unor clauze abuzive incluse în contract, cele mai multe făcând referire [...]
Gigel Sava

Incredibil! Un primar din Constanţa plăteşte femeile să rămână însărcinate şi să populeze comuna: Nu mai avem copii!

Nu mai este o noutate faptul că, şi din punctul de vedere al natalităţii, o ducem extrem de prost. Dacă în urmă cu 25 de ani se năşteau anual în România [...]
Victoraş Micula

Victoraş Micula, tras ca prin inel! Moştenitorul Frutti Fresh a slăbit spectaculos de când a picat bacul

Cine a spus că Victoraş Micula nu are ambiţie? N-o fi el prea bun la învăţătură (a picat bacalaureatul de două ori), însă, la categoria look, îi dăm nota 10. Moştenitorul [...]

Corina Martin, transmisiune „în direct” de la tragedia de pe Siutghiol: Imagini de la locul accidentului, sub terasa mea

Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul că şefa Asociaţia Litoral Delta Dunării, Corina Martin, este înebunită după promovare, facebook, selfie-uri etc. Aşa se face că, pe pagina ei de [...]

Laurenţiu Mironescu a dat jos 40 de kile! Fostul politician se îmbărbătează de sărbători: Şi aşa nu-mi plac sarmalele...

Laurenţiu Mironescu, de nerecunoscut! Fostul politician are interzis la mâncăruri grele, dulciuri şi tot ceea ce i-ar putea aduce câteva grame în plus. Mironescu a reuşit să slăbească, din iulie, aproximativ [...]

Te duci la mall şi-ţi laşi maşina în parcare? Un constănţean şi-a găsit-o „ambalată” în pene şi hârtie igienică

Pene de gâscă şi hârtie igienică, în parcarea celui mai mare centru comercial din Constanţa. Nu, nu este o ofertă, ci păţania unui constănţean care s-a trezit cu „accesoriile” pe maşină. [...]

S-a deschis primul salon erotic sado-maso din Constanţa! Patronii angajează „stăpâne” şi spun că sexul e interzis

Plăteşti şi eşti schingiuit până la sânge! S-a deschis singurul salon din Constanţa care-şi maltratează clienţii! Şi, nu orice fel de salon, ci vorbim de unul erotic. Reprezentanţii acestuia angajează, cu [...]
Alina Bica (sursa foto: ampress.ro)

Cine ar fi crezut? Soţul şefei arestate a DIICOT are cea mai mare plantaţie de afine din România, alături de o constănţeancă

În ciuda anturajului care i-a adus fostei şefe a DIICOT arestarea pentru fapte de corupţie şi suspendarea din calitatea de magistrat, Alina Bica are lângă ea un bărbat cu preocupări dintre [...]
Lucian Viziru

Explicaţia halucinantă a lui Lucian Viziru după ce a făcut un gest obscen în faţa fiului său

Gest incredibil făcut de Lucian Viziru în faţa fiului său, în vârstă de câţiva anişori. După ce şi-a exprimat dreptul la vot, fostul actor a arătat dovada pe pagina sa de [...]

Florian Miţurcă, fratele Manuelei Mitrea

Vedete executate de Fiscul dobrogean: fratele Manuelei Mitrea, milionarii Micula şi arhitectul care a distrus pădurea Comorova

Lista debitorilor cărora ANAF-ul dobrogean le-a scos la vânzare bunuri are, în ultimul timp, o componenţă cât se poate de selectă. Politicieni locali sau rude ale unor politicieni de cel mai [...]
Cati Hristu

De la problema cu vânturile, fostul primar Cati Hristu a trecut la cea cu gazele: Congaz l-a dat în judecată pentru datorii de 4.000 de lei

Cati Hristu, cel arestat în urmă cu ceva ani într-un scandal cu vânturile, are probleme cu... gazele. Fostul primar din Cogealac şi, de altfel, unul dintre cei mai controversaţi oameni politici [...]
Adriela Morar

Fostă câştigătoare de la „Dansez pentru tine”, Adriela s-a reprofilat pe yachturi şi biciclete

Vă mai aduceţi aminte de Adriela Morar, partenera de dans al lui Smiley? După şapte ani de la debutul său pe sticlă, frumoasa brunetă nu s-a schimbat deloc. În schimb, priorităţile [...]
Florin Orzea

Trăim într-o ţară defectă! Interlopul din Slobozia care a umilit un poliţist a primit de la stat daune morale de 3.000 de euro

Uneori, rămâi pur şi simplu prost, privind în gol, la cât de anapoda pot să meargă lucrurile în România. Săptămâna trecută, un interlop din Slobozia a devenit vedetă după ce a [...]

BGS, controversata firmă de securitate implicată în măcelul de pe Arena Naţională, este condusă de un constănţean din Mangalia

BGS, celebra firmă de securitate implicată în măcelul de pe Arena Naţională, din timpul meciului de fotbal cu Ungaria, disputat de România pe 11 octombrie, este condusă de un tânăr din [...]

Display Pagerank