Anul IX, Nr. 533, Joi, 16 Ianuarie 2020


 
 

Cât de mult a slăbit Bianca Rus! Arată ca trasă prin inel

Bianca Rus a slăbit enorm de mult în ultimul an. Bruneta arată acum ca trasă prin inel. Bianca Rus a trecut printr-o transformare spectaculoasă în ultima perioadă de timp. Începând de anul trecut, aceasta a slăbit foarte mult, iar acum arată extraordinar de bine. Are un trup cu forme de invidiat și o siluetă foarte armonioasă. Fotografiile postate de brunetă pe contul ei de Instagram stau dovadă în acest sens. de altfel, Bianca Rus și-a impresionat admiratorii de pe internet cu [...]
 

James Bay şi Zara Larsson deschid concertul din Bucureşti al lui Ed Sheeran

Cântăreţii James Bay şi Zara Larsson vor susţine recitaluri în deschiderea concertului pe care Ed Sheeran îl are programat, pe 3 iulie, la Arena Naţională din Bucureşti, arată un comunicat. James Bay şi Zara Larsson, care vor deschide concertul susţinut la Bucureşti de Ed Sheeran, pe 3 iulie, sunt descrişi drept "doi dintre cei mai iubiţi tineri artişti ai momentului", potrivit organizatorilor.

Britanicul James Michael Bay, născut pe 4 septembrie 1990, este cântăreţ, compozitor şi chitarist. În 2014, a lansat single-ul "Hold [...]
 
 

Imagini rare cu fiica lui Gică Hagi!

foto: okmagazin
Este fiica celui mai mare fotbalist din ţara noastră, are 22 de ani, însă a decis în urmă cu mai mulţi ani să părăsească România. Kira Hagi, căci despre ea este vorba, s-a mutat în SUA, vrea să devină actriţă şi, deşi este mândră de numele pe care îl poartă, preferă să se recomande doar cu prenumele, pentru ca lumea să nu îi pună vreo etichetă înainte de a o cunoaşte.

Gheorghe Hagi şi Ianis Hagi, fiul său, sunt cunoscuţi de o [...]

Simona Halep vrea să fie portdrapel la Tokyo 2020

Simona Halep este lider mondial, este campioană de Grand Slam, are România la picioare, dar se simte neîmplinită. Pentru că visul ei este că obțină o medalie olimpică la Tokyo 2020. Mai mult, a declarat pentru prima dată în carieră că vrea să fie portdrapelul delegației noastre în Japonia.

Prezentă marți, la sediul COSR, la prezentarea lotului olimpic de tenis pentru Tokyo 2020, Simona Halep a declarat: ”Pentru mine este o onoare să fac parte din acest lot olimpic. Este o emoţie [...]
 
 
Radio KISS FM

[loto]

Top articole

Negoiţă vinde Dinamo! Va fi Rinat Ahmetov noul patron al "câinilor"?

     5,80 (din 49 voturi)
La doi ani şi două luni din momentul preluării lui Dinamo, patronul face pasul înapoi. Toate cele trei variante vehiculate pentru banii noului investitor au un numitor comun: Rinat Ahmeto.
În martie 2013, Dinamo cunoştea, după mai bine de un deceniu, schimbarea patronatului, Ionuţ Negoiţă preluînd frîiele de la Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu şi reuşind să atingă un prag de 90% din acţiunile formaţiei „alb-roşii”. Astfel, retragerile celor doi au închis un ciclu al oamenilor de afaceri ce au condus Dinamo într-una dintre cele mai prolifice perioade ale clubului pe plan intern.
După ce timp de doi ani a brevetat şi susţinut proiectul intitulat „New Dinamo”, nereuşit din multe puncte de vedere, Negoiţă a decis să renunţe la acţiunile pe care le deţine. Informaţia, dezvăluită şi confirmată pentru FANATIK.RO de mai mulţi oameni cu influenţă în fotbalul românesc, este detaliată de cei din anturajul lui Negoiţă. „Negocierile au fost secrete, foarte puţină lume cunoaşte acest lucru, dar şi mai puţini oameni ştiu detaliile tranzacţiei. Cred că sînt patru persoane care cunosc în amănunt tranzacţia lui Negoiţă. Cert este că anunţul oficial va avea loc la vară, după finalul actualei ediţii de campionat”, au precizat sursele FANATIK.RO.

Negocieri şi cu şapte luni în urmă

Finanţatorul lui Dinamo nu este la prima tentativă de a-şi vinde acţiunile. În urmă cu fix un an, Ionuţ Negoiţă făcea publică dorinţa sa de a vinde clubul din „Groapă”. „Eu vreau să mă retrag din această mocirlă. Am căutat cumpărători sau parteneri, dar nu am găsit. Am avut cîteva discuţii, dar văzînd cifrele s-au retras. Caut în continuare parteneri sau, de ce nu, doritori să cumpere”, era dezvăluirea făcută de Negoiţă în luna mai a anului 2014.
DINAMO. Conform surselor FANATIK.RO, cel mai aproape de a prelua clubul dinamovist a fost un şeic, văr cu patronul lui Manchester City, Mansour bin Zayed Al Nahyan. „La finalul anului trecut, au existat mai multe discuţii între patronul Ionuţ Negoiţă şi acest şeic, însă totul a căzut subit”, au precizat apropiaţii finanţatorului dinamovist.
Singura necunoscută o reprezintă, momentan, numele celui care a preluat acţiunile lui Ionuţ Negoiţă, circulînd trei variante, dar toate avînd un nume comun: Rinat Ahmetov, patronul lui Şahtar!
3 VARIANTE
1. Lucescu, noul majoritar
Cea mai probabilă variantă dezvăluită pentru FANATIK.RO în culisele fotbalului de către oamenii cu influenţă este venirea lui Mircea Lucescu la Dinamo după retragerea din antrenorat. Chiar dacă prelungirea contractului cu echipa ucraineană pentru încă un sezon face ca informaţia să fie pusă sub semnul întrebării, revenirea lui „Il Luce” la Dinamo ca acţionar străbate birourile clubului din „Groapă”, nefiind prima dată cînd apropiaţii lui Negoiţă avansează numele celui mai renumit antrenor român. „Anghelache s-a retras oficial tocmai pentru ca lucrurile să fie puse la punct în linişte, noua organigramă şi planurile să fie făcute fără presiune din partea suporterilor. Însă preşedintele lui Dinamo va continua să îşi exercite funcţia şi din spatele cortinei”, este completarea făcută de sursele autorizate de la Dinamo.
2. „Vamă”, 42% din acţiuni
A doua variantă nu iese din sfera de influenţă a lui Mircea Lucescu şi, implicit, a patronului Rinat Ahmetov. A doua categorie a oamenilor apropiaţi de Negoiţă şi de Dinamo susţin că Dinu Gheorghe ar fi ajuns la o înţelegere cu patronul de la Rin pentru cedarea a 42% din acţiuni contra sumei de 3 milioane euro! „Relaţia dintre Dinu Gheorghe şi Lucescu este cunoscută, nu mai este nevoie de precizări. Totul a pornit de la lipsa de lichidităţi de care suferă Ionuţ Negoiţă, iar după mai multe discuţii s-a ajuns, pentru moment, la cedarea acestor acţiuni, iar Negoiţă rămîne, pînă la vară, acţionarul majoritar, urmînd să cedeze pachetul majoritar la finalul sezonului”, dezvăluie apropiaţi ai noului preşedinte.
3. Investitor străin
Ultima variantă dezvăluită de FANATIK.RO, însă prima apărută cronologic, exact în momentul în care s-a stabilit că Dinu Gheorghe va fi, oficial, noul preşedinte al lui Dinamo, este preluarea acţiunilor de către un investitor străin din zona fostei Uniuni Sovietice. „Atît se cunoştea în acel moment, dar acum, cînd toate variantele au fost puse cap la cap, singurul nume comun este al lui Rinat Ahmetov care, prin Mircea Lucescu sau Dinu Gheorghe, pare să fie dispus să investească la Dinamo. Cert este că Negoiţă nu mai deţine controlul la club, la vară va fi alt nume”, este concluzia surselor care au făcut dezvăluirea că Negoiţă a vîndut o parte a acţiunilor.
Schema acţionariatului

Vînzarea unei părţi consistente de acţiuni din partea lui Ionuţ Negoiţă va aduce un nou investitor în cadrul „haitei”. Cum arăta situaţia pînă acum? Acţiunile erau împărţite între Negoiţă, vechea societate a lui Dinamo şi Cornel Dinu. Conform organigramei, Negoiţă deţinea 90% din acţiunile clubului, vechea societate, AFC Dinamo, a rămas cu 9,5% din pachet, iar ceilalţi doi acţionari, fără să îşi poată exercita puterea, sînt Cornel Dinu, cu 0,3% şi Constantin Eftimescu, cu 0,2%.
Cum a preluat Negoiţă clubul

Sponsor la începutul colaborării cu formaţia din „Groapă”, Ionuţ Negoiţă a preluat controlul formaţiei dinamoviste după ce a cumpărat acţiunile de la Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu, cei doi deţinînd 60%. Această tranzacţie a survenit după ce patronul de la Rin cumpărase şi cele 30% pe care le deţinea Cristi Borcea, contra unei sume estimate de Negoiţă la „cîteva milioane de euro”. Interesant este că în momentul intrării sale în acţionariatul lui Dinamo cu drepturi depline, Negoiţă a precizat că Mircea Lucescu este artizanul mişcării. „Am discutat şi cu domnul Mircea Lucescu, care m-a sfătuit să vin la Dinamo. A fost vorba de un impuls în plus, fiind cunoscută experienţa pe care o are Mircea Lucescu în fotbal. El are dorinţa ca lui Dinamo să-i fie bine”, preciza, în 2013, Ionuţ Negoiţă.
Vremea bilanţului

Cedarea acţiunilor de către Ionuţ Negoiţă vine după ce omul de afaceri a anunţat, în cercul apropiaţilor, că are probleme cu lichidităţile pentru a susţine financiar clubul, însă s-ar fi săturat şi de reproşurile şi injuriile aduse de suporteri. Criticat de marea masă de dinamovişti pentru lipsa totală a performanţelor în cei doi ani de mandat, Ionuţ Negoiţă speră să schimbe părerea suporterilor scoţînd clubul din insolvenţă. Singurul care l-a susţinut constant pe Negoiţă a fost Mircea Lucescu, al cărui nume este vehiculat ca fiind noul acţionar. „La Dinamo a venit un om care şi-a propus să salveze clubul, nu să facă imediat performanţă. A ştiut ce să facă pentru a salva Dinamo”, preciza renumitul antrenor pentru a-i calma pe fanaticii suporteri.
Istoricul insolvenţei

Ionuţ Negoiţă are toate şansele să iasă din acţionariatul lui Dinamo cu o mare bilă albă pentru istoria clubului, salvarea formaţiei de la o soartă asemănătoare cu cea a Rapidului. Înglodată în datorii, societatea FC Dinamo a făcut cerere, la mijlocul anului trecut, de intrare în insolvenţă, cerere acceptată de Tribunalul Bucureşti. Conform Buletinului Procedurilor de Insolvenţă, numărul 14864, Dinamo a avut, în momentul intrării în insolvenţă, o datorie de aproximativ 17 milioane euro, dintre care 10 milioane au fost către Negoiţă şi firmele controlate de omul de afaceri. În momentul de faţă, jucătorii aşteaptă cu nerăbdare decizia Tribunalului Bucureşti de a aproba ieşirea din insolvenţă a lui Dinamo, termenul fiind pe 27 mai. Dacă cererea va fi acceptată la această dată, Dinamo are dreptul să joace din sezonul 2016-2017 în cupele europene. Trebuie doar să-şi cîştige locul. Ionuţ Negoiţă va plăti din cele 17 milioane euro datorii doar 800.000 de euro.
„Blatistul” Bărboianu, un pretext!

Ionuţ Negoiţă a şocat cu acuzele extrem de grave pe care i le-a adus lui Ştefan Bărboianu, căruia i-a fost reziliat contractul după derby-ul pierdut cu Steaua. Şeful „cîinilor” a declarat că are dovezi că olteanul a blătuit partida, fiind dispus să dezvăluie totul la DNA! Reacţia lui Negoiţă a fost interpretată şi altfel de cei din anturajul său. „S-a declarat scîrbit de fotbal, de culisele acestuia şi s-a folosit de ca de un pretext. Ştiind că a vîndut deja din acţiuni şi că va pleca, acum îşi pregăteşte terenul. Plus că vrea să iasă cu fruntea sus în faţa suporterilor”, povestesc sursele FANATIK.RO. Mai mult, în celebra conferinţă, Negoiţă a spus la un moment dat: „E posibil să mă gîndesc să vînd Dinamo, pentru că eu sînt şi vreau să fiu curat!”
Marea dilemă: cum de a fost convins „Vamă” în doar 48 de ore?

O altă mişcare a lui Ionuţ Negoiţă a surprins prin rapiditatea cu care s-a realizat. Este vorba despre numirea lui Dinu Gheorghe ca preşedinte la mai puţin de 48 de ore de la demiterea lui Daniel Stanciu. Surpriza a venit pentru că e vorba despre „Vamă”, cunoscut ca un om care analizează foarte atent ofertele şi negociază săptămîni în şir. Nu ar exista decît o explicaţie logică: Dinu Gheorghe avea toate detaliile pe care le găsiţi în aceste rînduri şi s-a apucat de treabă. Poate fi şi motivul pentru care-l şicana pe Stanciu, înainte de a fi demis, întrebîndu-l cum e biroul şi ce maşină conduce…
Totuşi, pentru a veni „Vamă”, trebuia eliberat locul. Aşa că totul s-a petrecut la foc automat: luni, 27 aprilie, la prînz, Stanciu a fost întors din drumul spre Tîrgu Jiu, a fost dat afară, Anghelache a făcut pasul în spate, marţi seara Dinamo a pierdut la Pandurii, iar miercuri Dinu Gheorghe a fost prezentat oficial de Negoiţă!
07/05/2015, 23:57 - Sport

Părerea ta contează


Comentarii (1)
Goncea (27/05/2015, 17:26):
"Stati linistiti, Rinat nu este cretin...."
Din aceeaşi categorie
Noua regină pe iarbă

Simona Halep, victorie devastatoare în faţa Serenei Williams la Wimbledon!

Simona Halep este noua campioană de la Wimbledon după o evoluție fantastică în finala cu Serena Williams.

Simona Halep a reușit cel mai bun meci din carieră și a învins-o pe Serena Williams într-o manieră categorică, 6-2, 6-2. Simona Halep a căzut în genunchi după ultimul punct.

Simona Halep a câştigat turneul de la Wimbledon, sâmbătă, după ce a învins-o pe americanca Serena Williams în finală cu 6-2, 6-2. Halep a obţinut al doilea său titlu de Grand Slam din carieră după unul [...]

Simona Halep, premiată la Paris! A primit titlul pentru cea mai bună jucătoare în 2018

Simona Halep a participat, marţi seară, 4 iunie, la Cina Campionilor de la Paris, organizată de ITF şi în cadrul căreia a primit titlul de campioană mondială în 2018, an în care a terminat pe locul I WTA şi a câştigat French Open.

Simona Halep şi sârbul Novak Djokovici au fost desemnaţi, la finalul anului trecut, campioni mondiali de Federaţia Internaţională de Tenis (ITF). Sârbul primeşte pentru a şasera oară în carieră acest titlu din partea ITF, aşadar nu a avut emoţii [...]

Simona Halep, oficial pe locul 3 în lume

Absența de la Stuttgart a costat-o pe Simona Halep poziția a doua a clasamentului WTA. Ea a fost depășită de Petra Kvitova, cea care a și câștigat, de altfel, titlul german.

Simona Halep ocupă de luni locul 3 în clasamentul WTA, fiind devansată de Naomi Osaka și de Petra Kvitova. A doua româncă în această ierarhie este Mihaela Buzărnescu, care a urcat pe 29. În Top 100 le mai avem pe Sorana Cîrstea, care a urcat de pe 97 pe 93 și [...]

Cristi Borcea, de urgenţă la spital

Cristi Borcea a fost dus de urgenţă la spitalul Floreasca din Capitală, seara trecută, din cauza unor probleme cardiace. Fostul acţionar al Clubului de Fotbal Dinamo este internat pe Secţia de chirurgie cardiovasculară. El trebuia să ajungă în această dimineaţă la ICCJ, să dea explicaţii în dosarul în care este cercetat fostul primar Neculai Onţanu.

Omul de afaceri se află în aceste moment în grija medicilor de la Spitalul Floreasca [...]

foto: okmagazin

Imagini rare cu fiica lui Gică Hagi!

Este fiica celui mai mare fotbalist din ţara noastră, are 22 de ani, însă a decis în urmă cu mai mulţi ani să părăsească România. Kira Hagi, căci despre ea este vorba, s-a mutat în SUA, vrea să devină actriţă şi, deşi este mândră de numele pe care îl poartă, preferă să se recomande doar cu prenumele, pentru ca lumea să nu îi pună vreo etichetă înainte de a o cunoaşte.

Gheorghe Hagi şi Ianis Hagi, fiul său, sunt cunoscuţi de o [...]

Simona Halep vrea să fie portdrapel la Tokyo 2020

Simona Halep este lider mondial, este campioană de Grand Slam, are România la picioare, dar se simte neîmplinită. Pentru că visul ei este că obțină o medalie olimpică la Tokyo 2020. Mai mult, a declarat pentru prima dată în carieră că vrea să fie portdrapelul delegației noastre în Japonia.

Prezentă marți, la sediul COSR, la prezentarea lotului olimpic de tenis pentru Tokyo 2020, Simona Halep a declarat: ”Pentru mine este o onoare să fac parte din acest lot olimpic. Este o emoţie [...]
2 3 4 5 6 7 Inainte

 

Oana Zăvoranu şi-a molipsit soţul de lux. Cât costă geaca şi adidaşii cu care s-au afişat

Cumpărăturile de lux sunt specialitatea Oanei Zăvoranu. Şi cum o femeie nu are niciodată prea multe haine, pantofi sau genţi, e clar ca lumina zilei că şi vedeta noastră comandă haotic [...]
 

Adelina Pestrițu, zi de naștere cu 200 de invitați! „Tot aici vom face și nunta“

Adelina Pestrițu e din nou în focurile pregătirilor! Fosta prezentatoare TV urmează să-și serbeze în curând ziua de naștere, motiv pentru care s-a pus deja pe planificat și pe căutat locații. [...]

De la mătură a ajuns pe scena Eurovision

Vocea de soprană a Paulei Rad (29 de ani) a impresionat o ţară întreagă în finala „Românii au talent” (Pro TV) de acum un an şi jumătate, iar artista a făcut [...]
 

Unde a ajuns fostul câștigător de la Chefi la cuțite. Chef Florin Dumitrescu a făcut anunțul despre elevul lui

Fostul elev al lui chef Florin Dumitrescu, cu care acesta a câștigat cel de-al cincilea sezon al show-ului Chefi la cuțite, participă la o olimpiadă culinară care are loc în India. [...]
 

La trei ani, fiul Danei Nălbaru face adunări, scăderi și înmulțiri

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur și-au uimit prietenii virtuali zilele trecute, cu o înregistrare în care fiul lor de numai trei ani făcea adunări, scăderi și înmulțiri cu o lejeritate incredibilă. [...]

Dana Războiu s-a decis: «Sunt o mamă singură şi sunt foarte fericită cu noua mea viaţă!»

Dana Războiu (42 de ani) a luat prin surprindere pe toată lumea cu declaraţiile despre căsnicia ei în care a fost se pare prea mult timp nefericită. De 11 ani, vedeta [...]
 

Dan Badea, prezentator la Antena 1. Ce emisiune a primit

Comediantul Dan Badea a început anul 2019 în forţă. Fostul soţ al Lorei va deveni tătic cu actuala lui soţie şi în paralel cu munca pe scena de stand-up comedy, el [...]
 

Celine Dion a întinerit peste noapte. Artista, în pantaloni scurţi, arată precum o adolescentă

Moartea partenerului ei de viaţă a marcat-o definitiv, însă artista învaţă, zi de zi, să trăiască în absenţa lui. Cu energie, entuziasm şi multă pasiune, aşa cum i-a şi promis pe patul de moarte. Ei bine, judecând după cadrele postate în mediul online, Celine pare să se fi ţinut de promisiunea soţului ei, căci la cei 50 de ani are o viaţă mai palpitantă ca oricând. Ba mai mult, pare să se fi reinventat stilitistic, îmbrăcând ţinute dintre cele mai interesante [...]

Copilăria nefericită a lui Kate Middleton. Ducesa de Cambridge a fost abuzată când era fetiţă şi a suferit enorm

De-a lungul timpului, viaţa lui Kate Middleton a fost pusă sub lupă, iar odată ce s-a căsătorit cu Prinţul William şi a devenit Ducesă de Cambrdige a fost ţinta tabloidelor. Dacă acum Meghan Markle este cea care produce subiecte de presă în Marea Britanie şi în SUA, în anii trecuţi Kate Middleton era în aceeaşi situaţia ca actuala ei cumnată. În primăvara anului 2011, cu doar câteva zile înainte ca Prinţul William să o ia de soţie pe Kate Middleton, jurnaliştii [...]

Sora Deliei, gravidă în opt luni, arată trăsnet în costum de baie

În timp ce Delia cutreieră lumea de vreo trei săptămâni încoace, sora ei mai mică, Oana, abia a găsit câteva zile libere pentru o escapadă în Dubai. Frumoasa solistă, care cântă în trupa de baking-vocals a Deliei, s-a fotografiat în costum de baie, gravidă în opt luni, și trebuie să recunoaștem că arată senzațional"Am reușit, în sfârșit, să fugim! După o lună în care Jess a fost răcită de câteva ori, nopți nedormite, aspirații nazale și chinuiala administrării de antibiotic... we [...]
Cele mai comentate

Unul din cele mai cunoscute restaurante din Mamaia, scos la vânzare pentru 1,6 milioane de euro

În ultimii ani, proprietarii de hoteluri sau restaurante de pe litoralul românesc au început să-şi pună proprietăţile la vânzare. Semn că afacerea nu mai este rentabilă, poate şi din cauza tarifelor [...]
Cătălin Fumea

Tânărul care a infectat cu HIV liceeni din Constanţa agaţă noi victime la matrimoniale sub o identitate falsă

Cătălin Fumea, tânărul din Năvodari care a declarat public că a infectat cu HIV mai mulţi elevi de liceu, dă atacul la rubrica de matrimoniale. Un client sau poate un coleg [...]
Cristian Boureanu şi Laura Dincă

Iubita politicianului Cristian Boureanu, o liceană constănţeancă mediocră

Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, elevă de nota 6 la limba română! Nu mai este o noutate faptul că Boureanu s-a despărșit de a sa soție întrucât, aceasta din urmă, [...]

Dezvoltatorii de eoliene nu-şi plătesc dările la stat. O singură comună din Constanţa are de primit o jumătate de milion de euro

Deşi Gurvenul a hotărât, încă din 2013, să încaseze impozit de construcţii speciale pe turbinele eoliene, ei bine, sunt societăţi comerciale care se fac că nu au auzit de această lege. [...]
Ion Rudeanu

Ginerele lui Vasile Blaga s-a pozat cu Barack Obama: „Normal, am stabilit diverse...”

Cine ar fi crezut că noul preşedinte ales, liberalul Klaus Iohannis, ori şefii SRI, sau poate premierul Victor Ponta, de ce nu fostul şef de stat Traian Băsescu sunt cei mai [...]

 Ioan Lucian Mureşan şi Rita Mureşan

Afaceristul prin care România exportă în pagubă lignit Serbiei, un specialist în tunuri date statului prin firme din Constanţa

O firmă din Constanţa, înfiinţată de două „săgeţi” de profesie, implicate în reţeaua criminală a celebrului Sergiu Băhăian, se află într-o afacere mafiotă care prejudiciază două ţări, România şi Serbia, dar [...]
Lucian Becali (sursa foto: libertatea.ro)

Lucian Becali, la fel de înţelept ca şi unchiul său Gigi: „Mă pish și mă kak ...deci exist!”

Când nu se află în cluburi sau prin Dubai, Singapore ori Miami, după cum însuși Lucian Becali se laudă, nepotul latifundiarului Gigi Becali stă conectat pe Facebook și face tot felul [...]
Sursa foto: jurnalul.ro

Pavilionul românesc navighează de doi ani în apele tulburi ale justiţiei, între Tribunal şi Curtea de Apel

Ping-pong cu dosarul Autorităţii Navale Române (ANR) vs. RIFA Holdings Ltd (fosta Ivana Holdings Limited). Acțiunea prin intermediul căreia ANR a cerut magistraţilor suspendarea executării Ordonanţei 34/2006, suspendarea şi executarea actului [...]
Adriean Videanu (sursa foto: fanatik.ro)

Corupţie la CNADNR: zeci de milioane de euro către firme din anturajul lui Adriean Videanu, Rovana Plumb şi ale şefilor din companie

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a atribuit, cu bună ştiinţă, contracte de zeci de milioane de euro pentru firme deţinute de familia directorului său de achiziţii, [...]

Un depozit din Constanţa era să scoată de vânzare la sărbători carne expirată de... 12 ani!

Câtă neglijență! Un depozit din Constanța a fost pe punctul de a scoate la vânzare carne expirată nu de o săptămână, nu de luna trecută, ci de 12 ani! Vă vine [...]
Mihai Trăistariu

Trăistariu e Dracula! Artistul s-a botoxat şi îşi injectează un ser obţinut din propriul sânge

Schimbare la faţă a lui Mihai Trăistariu! După implantul de păr şi epilare, a venit rândul ca artistul să-şi aducă modificări faciale, aşa că a dat o fugă la cabinetul medicului [...]

Există un top al celor mai bune curve din Constanţa! Clienţii o evită deja pe câştigătoare, pentru că şi-a luat aere de vedetă

Şi prostituatele au topul lor! Vă interesează să aflaţi cine este cea mai bună escortă din Constanţa? Ei bine, constănţenii care au trecut, de-a lungul timpul, prin paturile damelor de consum [...]

Vecinii pizzeriei Sabroso, revoltaţi că trebuie să parcheze pe alte străzi ca să ajungă acasă, pentru că maşinile restaurantului ocupă toate parcările publice

Gheorghe Mişu, patronul celebrului restaurant constănţean Sabroso, a pus monopol pe locurile de parcare ale vecinilor! Locuitorii din zona Intim, de pe bulevardul I.C. Brătianu, unde funcţionează primul restaurant Sabroso, sunt [...]
Anastasiia Fedorenko

Duios Anastasiia trecea! Cea mai sexy asistentă a unui europarlamentar român este o dansatoare ucraineancă

Om fi ultimii în tot ce ţine de bunăstare şi normalitate, dar când vine vorba de Anastasiia în mod cert suntem cei mai invidiaţi din Uniunea Europeană. Are 27 de ani [...]
Marius Stan

Un preot din Constanţa şi-a renegat fratele şi mama pentru că participă la show-ul „Mireasă pentru fiul meu”

Doi concurenţi din casa „Mireasă pentru fiul meu”, reality-show difuzat de Antena 1, suferă din cauza unui preot ce slujeşte la o biserică din judeţul Constanţa. Este vorba despre Nicolae şi [...]

Cristian Darie

Vicele CJC Cristian Darie, dănţuind de mama focului în „El Comandante”

Liderii politici ai Constanţei sunt mari amatori de dănţuit prin cluburi! Şi, dacă credeaţi că doar primarul Radu Mazăre frecventează astfel de locuri de distracţie, vă înşelaţi! Vicepreşedintele Consiliul Judeţean Constanţa, [...]
Daniel Lenghea

Alexandra Harra a petrecut sărbătorile cu avocatul milionarilor din Miami, arestat anul trecut după ce a încercat să-şi omoare soţia

Alexandra Harra a petrecut Crăciunul 2014 alături de mama sa, fosta cântăreaţă Carmen Harra, în sânul familiei lui Daniel Lenghea, celebrul avocat al milionarilor români din Miami. „We want to thank [...]
sursa foto: bancherul.ro

Au şi cămătarii din bănci naşul lor! O familie din Mangalia a câştigat un proces cu Volksbank împotriva furăciunilor denumite generic „comisioane”

În ultimii ani, tot mai mulţi clienţi ai băncilor din România au acţionat în instanţă instituţiile financiare contractate, solicitând eliminarea unor clauze abuzive incluse în contract, cele mai multe făcând referire [...]
Gigel Sava

Incredibil! Un primar din Constanţa plăteşte femeile să rămână însărcinate şi să populeze comuna: Nu mai avem copii!

Nu mai este o noutate faptul că, şi din punctul de vedere al natalităţii, o ducem extrem de prost. Dacă în urmă cu 25 de ani se năşteau anual în România [...]
Victoraş Micula

Victoraş Micula, tras ca prin inel! Moştenitorul Frutti Fresh a slăbit spectaculos de când a picat bacul

Cine a spus că Victoraş Micula nu are ambiţie? N-o fi el prea bun la învăţătură (a picat bacalaureatul de două ori), însă, la categoria look, îi dăm nota 10. Moştenitorul [...]

Corina Martin, transmisiune „în direct” de la tragedia de pe Siutghiol: Imagini de la locul accidentului, sub terasa mea

Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul că şefa Asociaţia Litoral Delta Dunării, Corina Martin, este înebunită după promovare, facebook, selfie-uri etc. Aşa se face că, pe pagina ei de [...]

Laurenţiu Mironescu a dat jos 40 de kile! Fostul politician se îmbărbătează de sărbători: Şi aşa nu-mi plac sarmalele...

Laurenţiu Mironescu, de nerecunoscut! Fostul politician are interzis la mâncăruri grele, dulciuri şi tot ceea ce i-ar putea aduce câteva grame în plus. Mironescu a reuşit să slăbească, din iulie, aproximativ [...]

Te duci la mall şi-ţi laşi maşina în parcare? Un constănţean şi-a găsit-o „ambalată” în pene şi hârtie igienică

Pene de gâscă şi hârtie igienică, în parcarea celui mai mare centru comercial din Constanţa. Nu, nu este o ofertă, ci păţania unui constănţean care s-a trezit cu „accesoriile” pe maşină. [...]

S-a deschis primul salon erotic sado-maso din Constanţa! Patronii angajează „stăpâne” şi spun că sexul e interzis

Plăteşti şi eşti schingiuit până la sânge! S-a deschis singurul salon din Constanţa care-şi maltratează clienţii! Şi, nu orice fel de salon, ci vorbim de unul erotic. Reprezentanţii acestuia angajează, cu [...]
Alina Bica (sursa foto: ampress.ro)

Cine ar fi crezut? Soţul şefei arestate a DIICOT are cea mai mare plantaţie de afine din România, alături de o constănţeancă

În ciuda anturajului care i-a adus fostei şefe a DIICOT arestarea pentru fapte de corupţie şi suspendarea din calitatea de magistrat, Alina Bica are lângă ea un bărbat cu preocupări dintre [...]
Lucian Viziru

Explicaţia halucinantă a lui Lucian Viziru după ce a făcut un gest obscen în faţa fiului său

Gest incredibil făcut de Lucian Viziru în faţa fiului său, în vârstă de câţiva anişori. După ce şi-a exprimat dreptul la vot, fostul actor a arătat dovada pe pagina sa de [...]

Florian Miţurcă, fratele Manuelei Mitrea

Vedete executate de Fiscul dobrogean: fratele Manuelei Mitrea, milionarii Micula şi arhitectul care a distrus pădurea Comorova

Lista debitorilor cărora ANAF-ul dobrogean le-a scos la vânzare bunuri are, în ultimul timp, o componenţă cât se poate de selectă. Politicieni locali sau rude ale unor politicieni de cel mai [...]
Cati Hristu

De la problema cu vânturile, fostul primar Cati Hristu a trecut la cea cu gazele: Congaz l-a dat în judecată pentru datorii de 4.000 de lei

Cati Hristu, cel arestat în urmă cu ceva ani într-un scandal cu vânturile, are probleme cu... gazele. Fostul primar din Cogealac şi, de altfel, unul dintre cei mai controversaţi oameni politici [...]
Adriela Morar

Fostă câştigătoare de la „Dansez pentru tine”, Adriela s-a reprofilat pe yachturi şi biciclete

Vă mai aduceţi aminte de Adriela Morar, partenera de dans al lui Smiley? După şapte ani de la debutul său pe sticlă, frumoasa brunetă nu s-a schimbat deloc. În schimb, priorităţile [...]
Florin Orzea

Trăim într-o ţară defectă! Interlopul din Slobozia care a umilit un poliţist a primit de la stat daune morale de 3.000 de euro

Uneori, rămâi pur şi simplu prost, privind în gol, la cât de anapoda pot să meargă lucrurile în România. Săptămâna trecută, un interlop din Slobozia a devenit vedetă după ce a [...]

BGS, controversata firmă de securitate implicată în măcelul de pe Arena Naţională, este condusă de un constănţean din Mangalia

BGS, celebra firmă de securitate implicată în măcelul de pe Arena Naţională, din timpul meciului de fotbal cu Ungaria, disputat de România pe 11 octombrie, este condusă de un tânăr din [...]

Display Pagerank