Anul IX, Nr. 533, Joi, 16 Ianuarie 2020


 
 

Cât de mult a slăbit Bianca Rus! Arată ca trasă prin inel

Bianca Rus a slăbit enorm de mult în ultimul an. Bruneta arată acum ca trasă prin inel. Bianca Rus a trecut printr-o transformare spectaculoasă în ultima perioadă de timp. Începând de anul trecut, aceasta a slăbit foarte mult, iar acum arată extraordinar de bine. Are un trup cu forme de invidiat și o siluetă foarte armonioasă. Fotografiile postate de brunetă pe contul ei de Instagram stau dovadă în acest sens. de altfel, Bianca Rus și-a impresionat admiratorii de pe internet cu [...]
 

James Bay şi Zara Larsson deschid concertul din Bucureşti al lui Ed Sheeran

Cântăreţii James Bay şi Zara Larsson vor susţine recitaluri în deschiderea concertului pe care Ed Sheeran îl are programat, pe 3 iulie, la Arena Naţională din Bucureşti, arată un comunicat. James Bay şi Zara Larsson, care vor deschide concertul susţinut la Bucureşti de Ed Sheeran, pe 3 iulie, sunt descrişi drept "doi dintre cei mai iubiţi tineri artişti ai momentului", potrivit organizatorilor.

Britanicul James Michael Bay, născut pe 4 septembrie 1990, este cântăreţ, compozitor şi chitarist. În 2014, a lansat single-ul "Hold [...]
 
 

Imagini rare cu fiica lui Gică Hagi!

foto: okmagazin
Este fiica celui mai mare fotbalist din ţara noastră, are 22 de ani, însă a decis în urmă cu mai mulţi ani să părăsească România. Kira Hagi, căci despre ea este vorba, s-a mutat în SUA, vrea să devină actriţă şi, deşi este mândră de numele pe care îl poartă, preferă să se recomande doar cu prenumele, pentru ca lumea să nu îi pună vreo etichetă înainte de a o cunoaşte.

Gheorghe Hagi şi Ianis Hagi, fiul său, sunt cunoscuţi de o [...]

Simona Halep vrea să fie portdrapel la Tokyo 2020

Simona Halep este lider mondial, este campioană de Grand Slam, are România la picioare, dar se simte neîmplinită. Pentru că visul ei este că obțină o medalie olimpică la Tokyo 2020. Mai mult, a declarat pentru prima dată în carieră că vrea să fie portdrapelul delegației noastre în Japonia.

Prezentă marți, la sediul COSR, la prezentarea lotului olimpic de tenis pentru Tokyo 2020, Simona Halep a declarat: ”Pentru mine este o onoare să fac parte din acest lot olimpic. Este o emoţie [...]
 
 
Radio KISS FM

[loto]

Top articole
Vanghelie „care este” e mic copil pe lângă Tudor Nădrag

Primarul din Hârşova, un ’telectual dat dracului, cu studii superioare fantomă

     5,57 (din 54 voturi)
Mai sunt câteva zile până la alegerile locale ce vor avea loc pe data de 10 iunie, aşa că aspiranţii la funcţiile de primari, consilieri locali sau judeţeni trebuie să demonstreze, acum, pe ultima sută de metri, că sunt oameni serioşi, care-şi doresc să facă ceva pentru cetăţeni şi pentru administraţiile locale. Mulţi promit vrute şi nevrute, alţii ajung să-şi pună pe toate gardurile CV-ul profesional pentru a vedea tot poporul cât de culţi sunt ei, ce şcoli înalte au urmat şi, ca atare, cât de meseriaşi pot fi la cârma localităţii. De parcă ar interesa-o pe ţaţa Aglaia că X-ulică a terminat liceul Y şi că are Z facultăţi. Asta nu ar fi, neapărat, o problemă, ci faptul că unii îşi arogă nişte studii la universităţi imaginare. Iar unul care minte cu atâta nonşalanţă într-o chestiune despre care oricum nu l-a întrebat nimeni, în mod cert va face la fel şi dacă va ajunge la conducerea urbei.

Primarul din Hârşova, Tudor Nădrag, a făcut multe pentru oraşul său, spune el, nu însă şi cetăţenii care se plâng, de pildă, că sunt ameninţaţi cu pierderea locului de muncă. Cert este că Nădrag îşi doreşte încă un mandat de primar şi ar face orice pentru a-l câştiga. Ca să arate lumii cât de calificat poate fi într-ale administraţiei, edilul s-a „zbătut” trei ani de zile să urmeze cursurile a două facultăţi, concomitent, şi anume Universitatea Wales din Bucureşti, specializarea Managemant, respectiv Fundaţia Gaudeamus- Universitatea „Tomis” Constanţa, specializarea Administrarea Afacerilor. Doxa de atâta carte rumegată, în paralel cu treburile urbei, eminentul edil nu mai ştie însă ce studii superioare a terminat, neştiind să facă diferenţa între universitate şi facultate, încurcând numele universităţilor absolvite şi invocând altele care sunt desfiinţate de ani de zile. Explicăm şi de ce! În cursa pentru al doilea mandat pentru șefia Primăriei Hârşova, Tudorel Nădrag a distribuit alegătorilor un pliant electoral prin intermediul căruia îşi etalează studiile şi activitatea profesională. Astfel, el începe prin a se prezenta ca şi „un primar plecat de la munca de jos, mereu alături de ceilalţi”. Apoi, îşi dezvăluie identitatea, anul şi locul naşterii, continuă cu „absolvent al Liceului Teoretic Hârşova”, aminteşte că a fost strungar şi tehnician la Flamura Hârşova, dar şi director la IGO Hârşova (S.C. Gospodărie Comunală S.A. Hârşova). În privinţa acestui detaliu, trebuie specificat faptul că, potrivit nomenclatorului de funcţii, director este persoana care deţine studii universitare. Or, la Nădrag, nici nu se pune problema de aşa ceva, pentru că, până anul trecut, el nu a fost absolventul nici unei universităţi. Referitor la universităţi, de precizat faptul că Nădrag este un pic derutat în ceea ce priveşte instituţia pe care a absolvit-o. În pliant menţionează că este licenţiat în economie la Universitatea de Studii Economice Craiova. Aici sunt două aspecte care trebuie urgent lămurite, şi...amintite primarului Todor Nădrag.

Şi-a luat licenţa la Craiova pentru studiile de la o universitate neacreditată din Constanţa

În primul rând, Universitatea de Studii Economice Craiova, pur şi simplu, nu există. Poate se referea la Universitatea Craiova, dar şi atunci corect ar fi fost să transmită oamenilor că a „frecventat” Facultatea de Ştiinţe Economice, din cadrul respectivei instituţii. Sunt două lucruri total diferite şi este de-a dreptul bizar cum, un om care susţine că e dublu licenţiat, şi încă de dată foarte recentă, nu ştie care este diferenţa dintre facultate şi universitate. Dincolo de gafa impardonabilă legată de denumirea instituţiei de învăţământ superior absolvită, stă însă şi o minciună mare cât el, chiar dacă e comisă în forma şmecherească, a omisiunii. Aşa se face că, în realitate, Tudor Nădrag nu are absolut nici o legătură cu Universitatea Craiova, primarul din Hârşova absolvind, de fapt, cursurile Fundaţiei Gaudeamus- Universitatea Tomis Constanţa, o universitate neacreditată, dar autorizată să funcţioneze până la obţinerea acreditării. Din acest motiv, Tudor Nădrag s-a deplasat la Universitatea Craiova, instituţie de stat acreditată, pentru a-şi susţine examenul de licenţă, în iulie 2011, unde a obţinut nota 9.20. N-are rost să ne mai întrebăm cât şi când s-o mai fi pregătit domnul primar pentru asemenea notă, pentru că statutul de şef al unei adminsitraţii locale nu-ţi oferă prea mult timp liber... Nu ne putem lămuri însă ce motiv o fi având Nădrag să urmeze două universităţi neacreditate, ca mai apoi să susţină examenele de licenţă la alte instituţii acreditate. „Fundaţia Gaudeamus este o instituţie universitară autorizată să funcţioneze provizoriu, până la obţinerea acreditării. Până atunci, absolvenţii sunt obligaţi să susţină examenul de licenţă la Universitatea Craiova, universitate care deţine un protocol de colaborare cu universitatea din Constanţa”, a declarat, pentru „Atitudinea”, Melania Drăghici, secretar şef la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii Craiova, care iniţial ne comunicase că, din 2002 şi până în prezent, în evidenţele instituţiei pe care o reprezintă nu a figurat şi nu figurează nici o persoană cu numele Tudor Nădrag, ca student sau absolvent al vreunei facultăţi.

Se laudă cu absolvirea unei universităţi din Piteşti care nu mai există din 2006

O altă instituţie absolvită prezentată de edilul hârşovean în afişul său de campanie este Universitatea Neagoe Basarab, din Piteşti. Aici, încă o „surpriză”: primarul nu a putut demonstra că a urmat cursurile aceste universităţi care, în realitate, s-a desfiinţat încă din 2006. Şi, mai mult, nici nu a avut vreodată specializarea invocată de edil, şi anume Managementul Afacerilor. „Nu mai există această universitate din 2006. Aceasta era doar o filială a universităţii din Oradea, care s-a desfiinţat. Referitor la specializare, pot să vă spun că nu a existat în lista de facultăţi a acestei universităţi”, a declarat, pentru „Atitudinea”, Florin Gardin, inspector şcolar din Argeş. În schimb, Nădrag, care-şi pune angajaţii primăriei să trimită faxuri cu adeverinţele personale presei, a făcut dovada absolvirii a încă unei universităţi, şi anume Universitatea Wales, din Bucureşti, o instituţie de învăţământ superior fantomatică. Vorbim şi aici de o altă universitate neacreditată, Nădrag susţinându-şi, astfel, examenul de licenţă, de data aceasta, la Universitatea Constantin Brâncoveanu din Piteşti, chiar în februarie 2012, unde a obţinut nota 08.00. De menţionat faptul că ambele universităţi absolvite sunt forme de învăţământ de zi, cu durata de studii 3 ani. Asta înseamnă că, la o universitate care se respectă, prezenţa la cursuri este obligatorie, sau, în caz contrar, cu plata absenţelor pentru a putea trece anul şi, implicit, absolvi studiile. Până la urmă, ce să înţelegem? Să fi scos primarul Tudor Nădrag atâţia bani din buzunar pentru a obţine cele două diplome, pe bune, sau pur şi simplu le-a cumpărat „la kil”, aşa cum se mai practică, mai ales în rândul politicienilor? Surse din cadrul primăriei spun că edilul nu a lipsit atât de mult de la serviciu pentru a merge la cursuri şi nici nu a avut concedii pentru studii.

Nădrag, intelectual rasat: „Eu vă dau dracu’, cu ziarul vostru cu tot şi cu meseria voastră, cine v-a pus pixul în mână, ziariştii curului!”

L-am contactat şi noi pe Tudor Nădrag pentru a ne lămuri şi a ne răspunde la toate aceste întrebări. Ce am obţinut în schimb de la un rafinat intelectual, cu atâtea şi atâtea universităţi şi licenţe la activ? Înjurături de birjar şi jigniri de neam prost. Toate acestea, pentru că am vrut să ne facem datoria şi să-i dăm dreptul de a răspunde acuzaţiilor care îi sunt aduse. „Eu vă dau dracu’, cu ziarul vostru cu tot şi cu meseria voastră, cine v-a pus pixul în mână, ziariştii curului! Habar nu aveţi de meseria asta, de jurnalism!”, sunt spusele, înregistrate, pe care le vom şi difuza, ale primarului cu studii superioare prin toată ţara românească. O fi de la stres (cam mic salariul de primar pentru a-ţi cumpăra un maldăr de licenţe, pardon, studii, de unde şi alergătura după bani şi stresul aferent), sau poate l-or fi învăţat cohoardele de profesori universitari din toate cele patru zări că ăsta-i ultimul răcnet în materie de comunicare, nu ştim. Suntem însă siguri că oraşul Hârşova va ajunge de râsul lumii dacă mai permite unui ipochimen ca Tudor Nădrag să mai ajungă o dată primar.
M.S.PASCAL, C.ANTON
28/05/2012, 23:45 - Prima Pagina

Părerea ta contează


Comentarii (27)
Merziuz (14/11/2020, 04:18):
"ZsaU6v http://pills2sale.com/ viagra online"
johnanx (01/11/2020, 21:48):
"nuSSRe http://pills2sale.com/ viagra cialis buy"
dobsonz (18/10/2020, 16:52):
"5BZB4f http://pills2sale.com/ levitra nizagara"
dobson (08/10/2020, 18:13):
"btizAS http://pills2sale.com/ cheap viagra"
agent 006 (07/09/2018, 04:50):
"niste natarai care se cearta pe ciolan . cand ve ti crapa 2 scanduri si o tona de pamant veti avea parte prostii lumii.tot egal cu 0 pt harsoveanul cinstit si cu gandul la cel de sus.an iad cu voi sarlatanilor acolo va saturati de toate."
anonim (09/03/2016, 22:57):
"oricum orasul e de cacat si cu nadrag si fara ..."
CETATEAN (01/06/2012, 13:26):
"din ultimul sondaj... facut de PSD.. GAE a iesit .. primul si nu nadrag.. numai incercati sa induceti lumea in eroaree... GAE va fi noul PRIMAR AL HARSOVEI...!!!!"
harsovean (01/06/2012, 13:13):
"Din sondajul facut acum o saptamana-reiese ca PSD-ul va castiga..O sa vedeti ca d-nul Nadrag va fi primar.Votati PSD-ul,votati Nadrag,nu va lasati influentati de nimeni !"
2 3 4 Inainte

 

Oana Zăvoranu şi-a molipsit soţul de lux. Cât costă geaca şi adidaşii cu care s-au afişat

Cumpărăturile de lux sunt specialitatea Oanei Zăvoranu. Şi cum o femeie nu are niciodată prea multe haine, pantofi sau genţi, e clar ca lumina zilei că şi vedeta noastră comandă haotic [...]
 

Adelina Pestrițu, zi de naștere cu 200 de invitați! „Tot aici vom face și nunta“

Adelina Pestrițu e din nou în focurile pregătirilor! Fosta prezentatoare TV urmează să-și serbeze în curând ziua de naștere, motiv pentru care s-a pus deja pe planificat și pe căutat locații. [...]

De la mătură a ajuns pe scena Eurovision

Vocea de soprană a Paulei Rad (29 de ani) a impresionat o ţară întreagă în finala „Românii au talent” (Pro TV) de acum un an şi jumătate, iar artista a făcut [...]
 

Unde a ajuns fostul câștigător de la Chefi la cuțite. Chef Florin Dumitrescu a făcut anunțul despre elevul lui

Fostul elev al lui chef Florin Dumitrescu, cu care acesta a câștigat cel de-al cincilea sezon al show-ului Chefi la cuțite, participă la o olimpiadă culinară care are loc în India. [...]
 

La trei ani, fiul Danei Nălbaru face adunări, scăderi și înmulțiri

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur și-au uimit prietenii virtuali zilele trecute, cu o înregistrare în care fiul lor de numai trei ani făcea adunări, scăderi și înmulțiri cu o lejeritate incredibilă. [...]

Dana Războiu s-a decis: «Sunt o mamă singură şi sunt foarte fericită cu noua mea viaţă!»

Dana Războiu (42 de ani) a luat prin surprindere pe toată lumea cu declaraţiile despre căsnicia ei în care a fost se pare prea mult timp nefericită. De 11 ani, vedeta [...]
 

Dan Badea, prezentator la Antena 1. Ce emisiune a primit

Comediantul Dan Badea a început anul 2019 în forţă. Fostul soţ al Lorei va deveni tătic cu actuala lui soţie şi în paralel cu munca pe scena de stand-up comedy, el [...]
 

Celine Dion a întinerit peste noapte. Artista, în pantaloni scurţi, arată precum o adolescentă

Moartea partenerului ei de viaţă a marcat-o definitiv, însă artista învaţă, zi de zi, să trăiască în absenţa lui. Cu energie, entuziasm şi multă pasiune, aşa cum i-a şi promis pe patul de moarte. Ei bine, judecând după cadrele postate în mediul online, Celine pare să se fi ţinut de promisiunea soţului ei, căci la cei 50 de ani are o viaţă mai palpitantă ca oricând. Ba mai mult, pare să se fi reinventat stilitistic, îmbrăcând ţinute dintre cele mai interesante [...]

Copilăria nefericită a lui Kate Middleton. Ducesa de Cambridge a fost abuzată când era fetiţă şi a suferit enorm

De-a lungul timpului, viaţa lui Kate Middleton a fost pusă sub lupă, iar odată ce s-a căsătorit cu Prinţul William şi a devenit Ducesă de Cambrdige a fost ţinta tabloidelor. Dacă acum Meghan Markle este cea care produce subiecte de presă în Marea Britanie şi în SUA, în anii trecuţi Kate Middleton era în aceeaşi situaţia ca actuala ei cumnată. În primăvara anului 2011, cu doar câteva zile înainte ca Prinţul William să o ia de soţie pe Kate Middleton, jurnaliştii [...]

Sora Deliei, gravidă în opt luni, arată trăsnet în costum de baie

În timp ce Delia cutreieră lumea de vreo trei săptămâni încoace, sora ei mai mică, Oana, abia a găsit câteva zile libere pentru o escapadă în Dubai. Frumoasa solistă, care cântă în trupa de baking-vocals a Deliei, s-a fotografiat în costum de baie, gravidă în opt luni, și trebuie să recunoaștem că arată senzațional"Am reușit, în sfârșit, să fugim! După o lună în care Jess a fost răcită de câteva ori, nopți nedormite, aspirații nazale și chinuiala administrării de antibiotic... we [...]
Cele mai comentate

Unul din cele mai cunoscute restaurante din Mamaia, scos la vânzare pentru 1,6 milioane de euro

În ultimii ani, proprietarii de hoteluri sau restaurante de pe litoralul românesc au început să-şi pună proprietăţile la vânzare. Semn că afacerea nu mai este rentabilă, poate şi din cauza tarifelor [...]
Cătălin Fumea

Tânărul care a infectat cu HIV liceeni din Constanţa agaţă noi victime la matrimoniale sub o identitate falsă

Cătălin Fumea, tânărul din Năvodari care a declarat public că a infectat cu HIV mai mulţi elevi de liceu, dă atacul la rubrica de matrimoniale. Un client sau poate un coleg [...]
Cristian Boureanu şi Laura Dincă

Iubita politicianului Cristian Boureanu, o liceană constănţeancă mediocră

Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, elevă de nota 6 la limba română! Nu mai este o noutate faptul că Boureanu s-a despărșit de a sa soție întrucât, aceasta din urmă, [...]

Dezvoltatorii de eoliene nu-şi plătesc dările la stat. O singură comună din Constanţa are de primit o jumătate de milion de euro

Deşi Gurvenul a hotărât, încă din 2013, să încaseze impozit de construcţii speciale pe turbinele eoliene, ei bine, sunt societăţi comerciale care se fac că nu au auzit de această lege. [...]
Ion Rudeanu

Ginerele lui Vasile Blaga s-a pozat cu Barack Obama: „Normal, am stabilit diverse...”

Cine ar fi crezut că noul preşedinte ales, liberalul Klaus Iohannis, ori şefii SRI, sau poate premierul Victor Ponta, de ce nu fostul şef de stat Traian Băsescu sunt cei mai [...]

 Ioan Lucian Mureşan şi Rita Mureşan

Afaceristul prin care România exportă în pagubă lignit Serbiei, un specialist în tunuri date statului prin firme din Constanţa

O firmă din Constanţa, înfiinţată de două „săgeţi” de profesie, implicate în reţeaua criminală a celebrului Sergiu Băhăian, se află într-o afacere mafiotă care prejudiciază două ţări, România şi Serbia, dar [...]
Lucian Becali (sursa foto: libertatea.ro)

Lucian Becali, la fel de înţelept ca şi unchiul său Gigi: „Mă pish și mă kak ...deci exist!”

Când nu se află în cluburi sau prin Dubai, Singapore ori Miami, după cum însuși Lucian Becali se laudă, nepotul latifundiarului Gigi Becali stă conectat pe Facebook și face tot felul [...]
Sursa foto: jurnalul.ro

Pavilionul românesc navighează de doi ani în apele tulburi ale justiţiei, între Tribunal şi Curtea de Apel

Ping-pong cu dosarul Autorităţii Navale Române (ANR) vs. RIFA Holdings Ltd (fosta Ivana Holdings Limited). Acțiunea prin intermediul căreia ANR a cerut magistraţilor suspendarea executării Ordonanţei 34/2006, suspendarea şi executarea actului [...]
Adriean Videanu (sursa foto: fanatik.ro)

Corupţie la CNADNR: zeci de milioane de euro către firme din anturajul lui Adriean Videanu, Rovana Plumb şi ale şefilor din companie

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a atribuit, cu bună ştiinţă, contracte de zeci de milioane de euro pentru firme deţinute de familia directorului său de achiziţii, [...]

Un depozit din Constanţa era să scoată de vânzare la sărbători carne expirată de... 12 ani!

Câtă neglijență! Un depozit din Constanța a fost pe punctul de a scoate la vânzare carne expirată nu de o săptămână, nu de luna trecută, ci de 12 ani! Vă vine [...]
Mihai Trăistariu

Trăistariu e Dracula! Artistul s-a botoxat şi îşi injectează un ser obţinut din propriul sânge

Schimbare la faţă a lui Mihai Trăistariu! După implantul de păr şi epilare, a venit rândul ca artistul să-şi aducă modificări faciale, aşa că a dat o fugă la cabinetul medicului [...]

Există un top al celor mai bune curve din Constanţa! Clienţii o evită deja pe câştigătoare, pentru că şi-a luat aere de vedetă

Şi prostituatele au topul lor! Vă interesează să aflaţi cine este cea mai bună escortă din Constanţa? Ei bine, constănţenii care au trecut, de-a lungul timpul, prin paturile damelor de consum [...]

Vecinii pizzeriei Sabroso, revoltaţi că trebuie să parcheze pe alte străzi ca să ajungă acasă, pentru că maşinile restaurantului ocupă toate parcările publice

Gheorghe Mişu, patronul celebrului restaurant constănţean Sabroso, a pus monopol pe locurile de parcare ale vecinilor! Locuitorii din zona Intim, de pe bulevardul I.C. Brătianu, unde funcţionează primul restaurant Sabroso, sunt [...]
Anastasiia Fedorenko

Duios Anastasiia trecea! Cea mai sexy asistentă a unui europarlamentar român este o dansatoare ucraineancă

Om fi ultimii în tot ce ţine de bunăstare şi normalitate, dar când vine vorba de Anastasiia în mod cert suntem cei mai invidiaţi din Uniunea Europeană. Are 27 de ani [...]
Marius Stan

Un preot din Constanţa şi-a renegat fratele şi mama pentru că participă la show-ul „Mireasă pentru fiul meu”

Doi concurenţi din casa „Mireasă pentru fiul meu”, reality-show difuzat de Antena 1, suferă din cauza unui preot ce slujeşte la o biserică din judeţul Constanţa. Este vorba despre Nicolae şi [...]

Cristian Darie

Vicele CJC Cristian Darie, dănţuind de mama focului în „El Comandante”

Liderii politici ai Constanţei sunt mari amatori de dănţuit prin cluburi! Şi, dacă credeaţi că doar primarul Radu Mazăre frecventează astfel de locuri de distracţie, vă înşelaţi! Vicepreşedintele Consiliul Judeţean Constanţa, [...]
Daniel Lenghea

Alexandra Harra a petrecut sărbătorile cu avocatul milionarilor din Miami, arestat anul trecut după ce a încercat să-şi omoare soţia

Alexandra Harra a petrecut Crăciunul 2014 alături de mama sa, fosta cântăreaţă Carmen Harra, în sânul familiei lui Daniel Lenghea, celebrul avocat al milionarilor români din Miami. „We want to thank [...]
sursa foto: bancherul.ro

Au şi cămătarii din bănci naşul lor! O familie din Mangalia a câştigat un proces cu Volksbank împotriva furăciunilor denumite generic „comisioane”

În ultimii ani, tot mai mulţi clienţi ai băncilor din România au acţionat în instanţă instituţiile financiare contractate, solicitând eliminarea unor clauze abuzive incluse în contract, cele mai multe făcând referire [...]
Gigel Sava

Incredibil! Un primar din Constanţa plăteşte femeile să rămână însărcinate şi să populeze comuna: Nu mai avem copii!

Nu mai este o noutate faptul că, şi din punctul de vedere al natalităţii, o ducem extrem de prost. Dacă în urmă cu 25 de ani se năşteau anual în România [...]
Victoraş Micula

Victoraş Micula, tras ca prin inel! Moştenitorul Frutti Fresh a slăbit spectaculos de când a picat bacul

Cine a spus că Victoraş Micula nu are ambiţie? N-o fi el prea bun la învăţătură (a picat bacalaureatul de două ori), însă, la categoria look, îi dăm nota 10. Moştenitorul [...]

Corina Martin, transmisiune „în direct” de la tragedia de pe Siutghiol: Imagini de la locul accidentului, sub terasa mea

Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul că şefa Asociaţia Litoral Delta Dunării, Corina Martin, este înebunită după promovare, facebook, selfie-uri etc. Aşa se face că, pe pagina ei de [...]

Laurenţiu Mironescu a dat jos 40 de kile! Fostul politician se îmbărbătează de sărbători: Şi aşa nu-mi plac sarmalele...

Laurenţiu Mironescu, de nerecunoscut! Fostul politician are interzis la mâncăruri grele, dulciuri şi tot ceea ce i-ar putea aduce câteva grame în plus. Mironescu a reuşit să slăbească, din iulie, aproximativ [...]

Te duci la mall şi-ţi laşi maşina în parcare? Un constănţean şi-a găsit-o „ambalată” în pene şi hârtie igienică

Pene de gâscă şi hârtie igienică, în parcarea celui mai mare centru comercial din Constanţa. Nu, nu este o ofertă, ci păţania unui constănţean care s-a trezit cu „accesoriile” pe maşină. [...]

S-a deschis primul salon erotic sado-maso din Constanţa! Patronii angajează „stăpâne” şi spun că sexul e interzis

Plăteşti şi eşti schingiuit până la sânge! S-a deschis singurul salon din Constanţa care-şi maltratează clienţii! Şi, nu orice fel de salon, ci vorbim de unul erotic. Reprezentanţii acestuia angajează, cu [...]
Alina Bica (sursa foto: ampress.ro)

Cine ar fi crezut? Soţul şefei arestate a DIICOT are cea mai mare plantaţie de afine din România, alături de o constănţeancă

În ciuda anturajului care i-a adus fostei şefe a DIICOT arestarea pentru fapte de corupţie şi suspendarea din calitatea de magistrat, Alina Bica are lângă ea un bărbat cu preocupări dintre [...]
Lucian Viziru

Explicaţia halucinantă a lui Lucian Viziru după ce a făcut un gest obscen în faţa fiului său

Gest incredibil făcut de Lucian Viziru în faţa fiului său, în vârstă de câţiva anişori. După ce şi-a exprimat dreptul la vot, fostul actor a arătat dovada pe pagina sa de [...]

Florian Miţurcă, fratele Manuelei Mitrea

Vedete executate de Fiscul dobrogean: fratele Manuelei Mitrea, milionarii Micula şi arhitectul care a distrus pădurea Comorova

Lista debitorilor cărora ANAF-ul dobrogean le-a scos la vânzare bunuri are, în ultimul timp, o componenţă cât se poate de selectă. Politicieni locali sau rude ale unor politicieni de cel mai [...]
Cati Hristu

De la problema cu vânturile, fostul primar Cati Hristu a trecut la cea cu gazele: Congaz l-a dat în judecată pentru datorii de 4.000 de lei

Cati Hristu, cel arestat în urmă cu ceva ani într-un scandal cu vânturile, are probleme cu... gazele. Fostul primar din Cogealac şi, de altfel, unul dintre cei mai controversaţi oameni politici [...]
Adriela Morar

Fostă câştigătoare de la „Dansez pentru tine”, Adriela s-a reprofilat pe yachturi şi biciclete

Vă mai aduceţi aminte de Adriela Morar, partenera de dans al lui Smiley? După şapte ani de la debutul său pe sticlă, frumoasa brunetă nu s-a schimbat deloc. În schimb, priorităţile [...]
Florin Orzea

Trăim într-o ţară defectă! Interlopul din Slobozia care a umilit un poliţist a primit de la stat daune morale de 3.000 de euro

Uneori, rămâi pur şi simplu prost, privind în gol, la cât de anapoda pot să meargă lucrurile în România. Săptămâna trecută, un interlop din Slobozia a devenit vedetă după ce a [...]

BGS, controversata firmă de securitate implicată în măcelul de pe Arena Naţională, este condusă de un constănţean din Mangalia

BGS, celebra firmă de securitate implicată în măcelul de pe Arena Naţională, din timpul meciului de fotbal cu Ungaria, disputat de România pe 11 octombrie, este condusă de un tânăr din [...]

Display Pagerank