Anul IX, Nr. 533, Joi, 16 Ianuarie 2020


 
 

Cât de mult a slăbit Bianca Rus! Arată ca trasă prin inel

Bianca Rus a slăbit enorm de mult în ultimul an. Bruneta arată acum ca trasă prin inel. Bianca Rus a trecut printr-o transformare spectaculoasă în ultima perioadă de timp. Începând de anul trecut, aceasta a slăbit foarte mult, iar acum arată extraordinar de bine. Are un trup cu forme de invidiat și o siluetă foarte armonioasă. Fotografiile postate de brunetă pe contul ei de Instagram stau dovadă în acest sens. de altfel, Bianca Rus și-a impresionat admiratorii de pe internet cu [...]
 

James Bay şi Zara Larsson deschid concertul din Bucureşti al lui Ed Sheeran

Cântăreţii James Bay şi Zara Larsson vor susţine recitaluri în deschiderea concertului pe care Ed Sheeran îl are programat, pe 3 iulie, la Arena Naţională din Bucureşti, arată un comunicat. James Bay şi Zara Larsson, care vor deschide concertul susţinut la Bucureşti de Ed Sheeran, pe 3 iulie, sunt descrişi drept "doi dintre cei mai iubiţi tineri artişti ai momentului", potrivit organizatorilor.

Britanicul James Michael Bay, născut pe 4 septembrie 1990, este cântăreţ, compozitor şi chitarist. În 2014, a lansat single-ul "Hold [...]
 
 

Imagini rare cu fiica lui Gică Hagi!

foto: okmagazin
Este fiica celui mai mare fotbalist din ţara noastră, are 22 de ani, însă a decis în urmă cu mai mulţi ani să părăsească România. Kira Hagi, căci despre ea este vorba, s-a mutat în SUA, vrea să devină actriţă şi, deşi este mândră de numele pe care îl poartă, preferă să se recomande doar cu prenumele, pentru ca lumea să nu îi pună vreo etichetă înainte de a o cunoaşte.

Gheorghe Hagi şi Ianis Hagi, fiul său, sunt cunoscuţi de o [...]

Simona Halep vrea să fie portdrapel la Tokyo 2020

Simona Halep este lider mondial, este campioană de Grand Slam, are România la picioare, dar se simte neîmplinită. Pentru că visul ei este că obțină o medalie olimpică la Tokyo 2020. Mai mult, a declarat pentru prima dată în carieră că vrea să fie portdrapelul delegației noastre în Japonia.

Prezentă marți, la sediul COSR, la prezentarea lotului olimpic de tenis pentru Tokyo 2020, Simona Halep a declarat: ”Pentru mine este o onoare să fac parte din acest lot olimpic. Este o emoţie [...]
 
 
Radio KISS FM

[loto]

Top articole
Pe lângă alţi 16 proprietari de case în complexul rezidenţial,

Dorin Maer, dat în judecată de constructorii Boreal pentru neplata „taxei de barieră”

     4,95 (din 82 voturi)
Dorin Maer
Reclama este sufletul comerţului! Iar atunci când arată posibilei clientele ceea ce vrea să vadă, atunci agentul de vânzări este scutit de multă muncă de convingere. Dar, în majoritatea covârşitoare a cazurilor, reclama este mincinoasă. În aceeaşi plasă de marketing au căzut şi cei care au ales să-şi cumpere o casă în complexul rezidenţial Boreal din Constanţa. Pe lângă numeroasele neajunsuri, locatarii s-au trezit daţi în judecată de către Impact Developer&Constructor, firma care a construit şi acum administrează complexul Boreal. De numele acestei firme s-au legat multe scandaluri şi nemulţumiri de-a lungul timpului, proprietarii caselor din cartierul respectiv reclamând pe la toate autorităţile competente faptul că drumul de acces este din pământ, că nu s-au respectat multe din promisiunile precizate în contractul pe care l-au semnat iniţial, cele referitoare la amenajarea unui complex comercial sau a unei grădiniţe în cartier. Probleme au fost chiar şi cu accesul în cartier, deoarece, la un moment dat, nu se mai putea părăsi în mod legal DN2A, pentru a intra în cartierul rezidenţial, deoarece linia de separare a celor două sensuri era continuă. Iar numeroasele nereguli ies la suprafaţă din ce în ce mai des. Printre proprietarii de case ai Complexului se numără Gheorghe Guşu, directorul economic la Rompetrol Constanţa, Vasile Balaican, procuror, Sorin Calafus, avocat, Laurenţiu Ţăranu, proprietarul Euroest Operation, unul dintre proprietarii Vectra Construct, dar şi Dorin Maer, şeful Diviziei de Infrastructură din cadrul Regionalei CFR Constanţa.

Cu bariera la
Tribunal

Numele celui din urmă este citat şi într-un dosar de pe rolul Judecătoriei Constanţa, în calitate de pârât, alături de soţia sa şi mulţi alţi „vecini” din cartier, reclamantul Impact având pretenţii financiare de la aceştia. Situaţia este complicată, mai ales pentru că cei de la Impact susţin că şeful de la CFR ar avea debite, facturi neplătite la utilităţi, de mai bine de doi ani de zile. Dar ce servicii sunt incluse la capitolul „utilităţi”? Energia electrică, apa şi... control acces poartă. Să le luăm pe rând: lumina şi apa se plăteau la un ghişeu amenajat în cartier, conform unor facturi emise de Impact, deoarece nu s-a permis încheierea de contracte individuale direct între proprietar şi furnizor, ci facturile veneau pentru întreg cartierul, cei de la Impact emiţând facturi individuale. Din pricina crizei, ghişeul a fost desfiinţat, iar proprietarii achită acum facturile la bancă. Cât despre serviciul de control acces poartă, acesta presupunea prezenţa unor persoane care să ridice şi coboare o barieră de acces la intrarea pe fiecare dintre cele două străduţe ce reprezentau accesul în cartier. Numai că, există un număr de 17 case care sunt poziţionate în aşa fel încât intrarea pe proprietate se face din drumul „principal”, din care pornesc cele două drumuri de acces, adică erau la marginea cartierului, astfel încât serviciul de ridicat şi coborât bariera era total nefolositor pentru cei 17 „mărginaşi”. Impact susţinea că persoanele de la acces constituie, de fapt, serviciul de pază, ceea ce a liniştit proprietarii şi i-a determinat să plătească taxele acestei „utilităţi”, dar toate până în clipa în care au avut loc numeroase jafuri în cartier, cu tot cu paza plătită. De-abia în acel moment au început întrebările din partea proprietarilor, iar Impact le-a răspuns în instanţă, prin câteva procese. „Eu am achitat în fiecare lună facturile, dovadă sunt şi chitanţele. Plus că, dacă depăşeam termenul limită de plată, veneau penalităţi peste penalităţi. Cred că suma pe care ar vrea s-o recupereze de la mine, cel puţin, este de 2.000 şi ceva de lei, pe doi ani, numai pentru că am refuzat să mai achit serviciul de control acces, deoarece eu sunt unul dintre cei 17 care nu beneficiem de niciun serviciu de la ei. Se percepeau sume lunare care variau între 20 şi 70 lei. Noi, cei cu casele din margine, am cerut să fim scutiţi de la plata acestui serviciu şi cei care administrează complexul ne-au spus că trebuie să strângem semnături de la restul de vecini din cartier, cum că ar fi de acord ca noi să nu plătim, ceea ce am şi făcut. Însă, fără niciun rezultat, pe factură apărea în continuare taxa respectivă. În total sunt vreo 150 de proprietari în cartier, iar aproape 60 suntem daţi în judecată, pentru acest lucru”, a precizat Dorin Maer.

Şi cu casele sunt probleme

Un alt proprietar din zonă, la fel de uimit de îndrăzneala celor de la Impact, cunoaşte şi alte date ale problemelor din Boreal. „În ceea ce priveşte finisările caselor, acestea lasă de dorit. Pe de altă parte, în contract ni s-a mai promis că vom avea parte şi de un complex comercial, o grădiniţă, locuri de parcare, dar nu am primit nimic. Peste toate, vor să închirieze locurile de parcare musafirilor care ne vizitează, numai că încă nu am aflat care este suma pe care o vor percepe pe oră, sau zi, nu ştim exact cum vor să procedeze. Am ajuns la concluzia că va trebui să ne procurăm parcări supraetajate”, a afirmat unul dintre proprietari. Surse din interiorul societăţii, care au dorit să-şi păstreze anonimatul, ne-au spus că în total există 153 de case construite, dintre care 130 predate şi că ar fi doar vreo 30 de proprietari daţi în judecată pentru recuperarea debitelor, de către Impact. Numai că, aceeaşi sursă susţine că ar fi vorba despre neplata serviciului de pază, adică controlul acces poartă, care a fost la „datorie” atunci când numeroase case au fost călcate de hoţi. Ba, mai mult decât atât, exista un plan de pază aprobat de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie. Acum, aşa-zisa pază nu mai există, deoarece proprietarii nu au achitat taxa, vreo 5.000 lei pe lună, cam 30 lei pentru fiecare casă. Adevărul este că, pentru 30 lei lunar, firma de pază nu putea supraveghea decât bariera, nu şi hoţii din casele proprietarilor. Aceeaşi sursă mai susţine că asociaţia de proprietari, care s-ar fi constituit şi desfiinţat de multe ori, formată din 60 de persoane, ar fi hotărât să angajeze o firmă de pază separat, activitatea acestora începând de pe data de 1 decembrie 2009, însă, din cauză că beneficiarii serviciilor de pază nu au mai achitat facturile, firma ar fi plecat înainte de Paşte. Pe deasupra, mai mult de 100 de proprietari ar fi extrem de conştiincioşi, cu facturile achitate la zi şi, chiar dacă ar fi întârziat vreodată, Impact i-ar fi păsuit cu plata, proprietarii având posibilitatea să achite şi după doi ani, fără a li se percepe penalităţi. Chiar există cazul unei femei care nu şi-a achitat 5 ani nicio factură la curent şi apă, dar nu a păţit nimic, susţin sursele Impact.

Părerea oficială a celor de la Impact

Reprezentanţii firmei constructoare a ansamblului rezidenţial Boreal, şi totodată, cea care încă îl administrează, consideră că acţiunile firmei au la bază justificări reale. „Toate sumele cerute de Impact prin acţiuni în instanţă sunt justificate de contractele încheiate cu beneficiarii din complexul Boreal şi de regulamentele de ordine interioară care reglementează aceste servicii. Aşa cum aţi precizat şi dumneavoastră, în facturi sunt incluse şi contravaloarea energiei consumate, a apei şi a altor utilităţi, nu doar cheltuielile cu paza. Atâta timp cât a fost asigurat printr-o societate angajată prin grija Impact, serviciul de control acces a vizat interesul tuturor locatarilor, inclusiv a celor care au intrarea din strada principală. Şi asta deoarece siguranţa şi liniştea tuturor celor care locuiesc în Boreal şi ale copiilor acestora ar fi puse în pericol dacă în interiorul ansamblului rezidenţial ar intra oricine. Tulburarea liniştii publice, acte de vandalism sau hoţii în complexul Boreal nu ar fi pe placul niciunuia dintre locatari. Trebuie precizat însă că, de anul trecut, acest serviciu nu mai este asigurat de Impact, ci de Asociaţia Proprietarilor din Boreal. Din cunoştinţele noastre, în acest moment cartierul nu mai este păzit din cauză că asociaţia nu şi-a îndeplinit obligaţiile financiare faţă de firma de pază angajată şi, drept urmare, aceasta a ieşit din obiectiv. Suma totală pe care trebuie să o recuperăm de la locatarii datornici este în valoare de peste 95.000 RON. Planurile Impact prevăd, într-adevăr, posibilitatea amplasării pe unele loturi de teren din ansamblul Boreal a unor obiective non-rezidenţiale menite să uşureze viaţa clienţilor noştri. Însă astfel de obiective - cum sunt centrul comercial şi grădiniţa, nu sunt finanţate de dezvoltator, ci de operatori sau investitori specializaţi, persoane fizice şi/sau juridice interesate să realizeze operaţiuni comerciale în zonă. Impact a alocat terenuri pentru realizarea obiectivelor non-rezidenţiale prevăzute în plan şi s-a concentrat pe atragerea de parteneri, dar, din păcate, până în momentul de faţă niciun investitor nu a fost interesat. Acţiunea de căutare de investitori continuă, pentru că ţinem foarte mult să le facem clienţilor noştri viaţa cât mai uşoară, aducându-le aproape de casă toate serviciile de care au nevoie. Orice iniţiativă, ofertă sau conexiune legată de aceste subiecte sunt binevenite venind de la locatari sau orice persoană interesată de astfel de investiţii comerciale. Trebuie, însă, precizat că nicăieri în contractele cu proprietarii, Impact nu şi-a asumat proiectarea, finanţarea, realizarea sau operarea, pe propria cheltuială, a acestor obiective non-rezidenţiale”, a precizat Florina Zainescu, PR specialist în cadrul SC Impact Developer & Constructor SA.
Teodora DUMITRAŞCU
12/04/2010, 16:32 - Dosarele X

Părerea ta contează


Comentarii (5)
fake view (08/11/2017, 16:52):
"5k6NWi that you simply made a few days ago? Any certain?"
suba buba (20/09/2017, 18:02):
"wMN8Mr Very good article post.Much thanks again. Want more."
porn movies (13/05/2016, 18:27):
"You may find two to three new levels inside L. a. Weight loss and any one someone is incredibly important. Initial stage may be real melting away rrn the body. lose weight"
crorkzz (02/09/2015, 18:27):
"3EH9ju Sorry for my English.Great blog here! Also your site loads up fast! What host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my web site loaded up as quickly as yours lol."
matzcrorkz (06/08/2014, 06:33):
"NuZKap Wow, great blog.Really thank you! Much obliged."
Din aceeaşi categorie
Îşi caută dreptatea în instanţă
Eden Mamut

De la aspiraţiile de rector i se trage: un profesor universitar de la „Ovidius”, ars nonstop la salariu de Comisia de Etică

Profesorul universitar Eden Mamut, din cadrul Facultăţii de Inginerie Mecanică, Industrială şi Maritimă a Universităţii „Ovidius” Constanţa, pe lângă activitatea didactică pe care o depune, mai are un ţel foarte important de atins: acela de a-şi face dreptate şi de a anula două decizii emise de către Comisia de Etică din cadrul Universităţii, prin care i-a fost redus salariul de două ori: o dată cu 10 % pe o perioadă de trei luni, şi, ulterior, tot cu 10 %, pe o [...]

Constănţenii vor plăti totul din buzunarele lor

Cum a ajuns Primăria Constanţa să fie executată silit de o asociaţie de proprietari, din cauza unui chiriaş dator la întreţinere

Din cauza problemelor financiare, tot mai mulţi români nu mai reuşesc să-şi achite utilităţile, ajungând în situaţia de a fi executaţi silit de către judecători pentru plata debitelor la întreţinere. Dar ce te faci atunci când aceştia locuiesc cu chirie? Cine plăteşte, până la urmă, debitele restante: chiriaşul sau proprietarul? Ei bine, proprietarul. Cel puţin, în cazul de faţă. Primăria Constanţa urmează să fie executată silit de către o Asociaţie de proprietari din Constanţa, pentru că unul dintre chiriaşii săi este [...]

Hotărârea nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs

Poliţist din Hârşova, condamnat la închisoare după ce a bătut un minor. Şefii îi iau apărarea: „Nu l-a bătut pe acel tânăr, care a fost şi este infractor“

A abuzat de funcţia pe care o deţine, aceea de poliţist, iar acum plăteşte scump. Vorbim despre Gabriel Baciu, poliţistul de la Criminalistică, din cadrul Poliţiei Hârşova, care, în 2010, l-a bătut pe un minor din localitate până l-a adus în stare de leşin. Părinţii copilului au făcut plângere la poliţia din Hârşova, dar şi la Parchet. După ani de zile de cercetare, după o încadrare juridică a faptei greşită, iată că, în sfârşit, Tribunalul Constanţa i-a făcut dreptate victimei George [...]

Zeci de familii se tem că rămân fără case

A ţepuit un cartier întreg şi a dispărut fără urmă. Mansardele construite de el în batjocură se pot prăbuşi oricând

Au fost bătaia de joc a unui afacerist din Constanţa care le-a promis marea cu sarea dacă îl lasă să mansardeze blocul, dar acum şi-au găsit dreptatea. Vorbim despre locatarii a mai multe blocuri din cartierul Poarta 6, din Constanţa, care, timp de trei ani de zile, s-au judecat cu patronul societăţii falimentare Mans Euroconstruct, Cumiţă Vanghelie, pentru continuarea lucrărilor promise şi remedierea celor existente, distruse din cauza materialelor de proastă calitate folosite. Numai că, deşi au o hotărâre judecătorească executorie, [...]

Delapidări de 1 miliard, şantaj şi trafic de influenţă la CFR Marfă Constanţa
Vasile Rotaru

Exclus din Sindicatul Mecanicilor de Locomotivă pentru că atenta la bunăstarea liderului de sindicat

În Sindicatul Mecanicilor de Locomotivă Constanţa (SML), apele sunt cam tulburi de mai bine de un an de zile, şi asta de când un membru al sindicatului a început să facă unele „săpături” cu privire la activitatea, nu tocmai legală, spune el, desăşurată de conducerea sindicatului. Delapidare de fonduri, evaziune fiscală, trafic de influenţă, abuz în serviciu, acestea sunt doar câteva din acuzaţiile aduse de membrul de sindicat conducerii SML. Mai mult decât atât, bărbatul a fost exclus din Sindicat ilegal, [...]

Unic

Accidentul de la Tuzla, cea mai mare catastrofă din istorie

Procurorul şef al Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului instanţei supreme, Marius Iacob, a afirmat luni în cadrul unei prezentări pentru studenţi la Drept, că accidentul aviatic de la Tuzla este cea mai mare catastrofă aviatică din istoria Forţelor Aeriene Române. Totodată, a spus procurorul şef Iacob, cazul Tuzla este unic din multe puncte de vedere. [...]
2 3 4 5 6 7 Inainte

 

Oana Zăvoranu şi-a molipsit soţul de lux. Cât costă geaca şi adidaşii cu care s-au afişat

Cumpărăturile de lux sunt specialitatea Oanei Zăvoranu. Şi cum o femeie nu are niciodată prea multe haine, pantofi sau genţi, e clar ca lumina zilei că şi vedeta noastră comandă haotic [...]
 

Adelina Pestrițu, zi de naștere cu 200 de invitați! „Tot aici vom face și nunta“

Adelina Pestrițu e din nou în focurile pregătirilor! Fosta prezentatoare TV urmează să-și serbeze în curând ziua de naștere, motiv pentru care s-a pus deja pe planificat și pe căutat locații. [...]

De la mătură a ajuns pe scena Eurovision

Vocea de soprană a Paulei Rad (29 de ani) a impresionat o ţară întreagă în finala „Românii au talent” (Pro TV) de acum un an şi jumătate, iar artista a făcut [...]
 

Unde a ajuns fostul câștigător de la Chefi la cuțite. Chef Florin Dumitrescu a făcut anunțul despre elevul lui

Fostul elev al lui chef Florin Dumitrescu, cu care acesta a câștigat cel de-al cincilea sezon al show-ului Chefi la cuțite, participă la o olimpiadă culinară care are loc în India. [...]
 

La trei ani, fiul Danei Nălbaru face adunări, scăderi și înmulțiri

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur și-au uimit prietenii virtuali zilele trecute, cu o înregistrare în care fiul lor de numai trei ani făcea adunări, scăderi și înmulțiri cu o lejeritate incredibilă. [...]

Dana Războiu s-a decis: «Sunt o mamă singură şi sunt foarte fericită cu noua mea viaţă!»

Dana Războiu (42 de ani) a luat prin surprindere pe toată lumea cu declaraţiile despre căsnicia ei în care a fost se pare prea mult timp nefericită. De 11 ani, vedeta [...]
 

Dan Badea, prezentator la Antena 1. Ce emisiune a primit

Comediantul Dan Badea a început anul 2019 în forţă. Fostul soţ al Lorei va deveni tătic cu actuala lui soţie şi în paralel cu munca pe scena de stand-up comedy, el [...]
 

Celine Dion a întinerit peste noapte. Artista, în pantaloni scurţi, arată precum o adolescentă

Moartea partenerului ei de viaţă a marcat-o definitiv, însă artista învaţă, zi de zi, să trăiască în absenţa lui. Cu energie, entuziasm şi multă pasiune, aşa cum i-a şi promis pe patul de moarte. Ei bine, judecând după cadrele postate în mediul online, Celine pare să se fi ţinut de promisiunea soţului ei, căci la cei 50 de ani are o viaţă mai palpitantă ca oricând. Ba mai mult, pare să se fi reinventat stilitistic, îmbrăcând ţinute dintre cele mai interesante [...]

Copilăria nefericită a lui Kate Middleton. Ducesa de Cambridge a fost abuzată când era fetiţă şi a suferit enorm

De-a lungul timpului, viaţa lui Kate Middleton a fost pusă sub lupă, iar odată ce s-a căsătorit cu Prinţul William şi a devenit Ducesă de Cambrdige a fost ţinta tabloidelor. Dacă acum Meghan Markle este cea care produce subiecte de presă în Marea Britanie şi în SUA, în anii trecuţi Kate Middleton era în aceeaşi situaţia ca actuala ei cumnată. În primăvara anului 2011, cu doar câteva zile înainte ca Prinţul William să o ia de soţie pe Kate Middleton, jurnaliştii [...]

Sora Deliei, gravidă în opt luni, arată trăsnet în costum de baie

În timp ce Delia cutreieră lumea de vreo trei săptămâni încoace, sora ei mai mică, Oana, abia a găsit câteva zile libere pentru o escapadă în Dubai. Frumoasa solistă, care cântă în trupa de baking-vocals a Deliei, s-a fotografiat în costum de baie, gravidă în opt luni, și trebuie să recunoaștem că arată senzațional"Am reușit, în sfârșit, să fugim! După o lună în care Jess a fost răcită de câteva ori, nopți nedormite, aspirații nazale și chinuiala administrării de antibiotic... we [...]
Cele mai comentate

Unul din cele mai cunoscute restaurante din Mamaia, scos la vânzare pentru 1,6 milioane de euro

În ultimii ani, proprietarii de hoteluri sau restaurante de pe litoralul românesc au început să-şi pună proprietăţile la vânzare. Semn că afacerea nu mai este rentabilă, poate şi din cauza tarifelor [...]
Cătălin Fumea

Tânărul care a infectat cu HIV liceeni din Constanţa agaţă noi victime la matrimoniale sub o identitate falsă

Cătălin Fumea, tânărul din Năvodari care a declarat public că a infectat cu HIV mai mulţi elevi de liceu, dă atacul la rubrica de matrimoniale. Un client sau poate un coleg [...]
Cristian Boureanu şi Laura Dincă

Iubita politicianului Cristian Boureanu, o liceană constănţeancă mediocră

Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, elevă de nota 6 la limba română! Nu mai este o noutate faptul că Boureanu s-a despărșit de a sa soție întrucât, aceasta din urmă, [...]

Dezvoltatorii de eoliene nu-şi plătesc dările la stat. O singură comună din Constanţa are de primit o jumătate de milion de euro

Deşi Gurvenul a hotărât, încă din 2013, să încaseze impozit de construcţii speciale pe turbinele eoliene, ei bine, sunt societăţi comerciale care se fac că nu au auzit de această lege. [...]
Ion Rudeanu

Ginerele lui Vasile Blaga s-a pozat cu Barack Obama: „Normal, am stabilit diverse...”

Cine ar fi crezut că noul preşedinte ales, liberalul Klaus Iohannis, ori şefii SRI, sau poate premierul Victor Ponta, de ce nu fostul şef de stat Traian Băsescu sunt cei mai [...]

 Ioan Lucian Mureşan şi Rita Mureşan

Afaceristul prin care România exportă în pagubă lignit Serbiei, un specialist în tunuri date statului prin firme din Constanţa

O firmă din Constanţa, înfiinţată de două „săgeţi” de profesie, implicate în reţeaua criminală a celebrului Sergiu Băhăian, se află într-o afacere mafiotă care prejudiciază două ţări, România şi Serbia, dar [...]
Lucian Becali (sursa foto: libertatea.ro)

Lucian Becali, la fel de înţelept ca şi unchiul său Gigi: „Mă pish și mă kak ...deci exist!”

Când nu se află în cluburi sau prin Dubai, Singapore ori Miami, după cum însuși Lucian Becali se laudă, nepotul latifundiarului Gigi Becali stă conectat pe Facebook și face tot felul [...]
Sursa foto: jurnalul.ro

Pavilionul românesc navighează de doi ani în apele tulburi ale justiţiei, între Tribunal şi Curtea de Apel

Ping-pong cu dosarul Autorităţii Navale Române (ANR) vs. RIFA Holdings Ltd (fosta Ivana Holdings Limited). Acțiunea prin intermediul căreia ANR a cerut magistraţilor suspendarea executării Ordonanţei 34/2006, suspendarea şi executarea actului [...]
Adriean Videanu (sursa foto: fanatik.ro)

Corupţie la CNADNR: zeci de milioane de euro către firme din anturajul lui Adriean Videanu, Rovana Plumb şi ale şefilor din companie

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a atribuit, cu bună ştiinţă, contracte de zeci de milioane de euro pentru firme deţinute de familia directorului său de achiziţii, [...]

Un depozit din Constanţa era să scoată de vânzare la sărbători carne expirată de... 12 ani!

Câtă neglijență! Un depozit din Constanța a fost pe punctul de a scoate la vânzare carne expirată nu de o săptămână, nu de luna trecută, ci de 12 ani! Vă vine [...]
Mihai Trăistariu

Trăistariu e Dracula! Artistul s-a botoxat şi îşi injectează un ser obţinut din propriul sânge

Schimbare la faţă a lui Mihai Trăistariu! După implantul de păr şi epilare, a venit rândul ca artistul să-şi aducă modificări faciale, aşa că a dat o fugă la cabinetul medicului [...]

Există un top al celor mai bune curve din Constanţa! Clienţii o evită deja pe câştigătoare, pentru că şi-a luat aere de vedetă

Şi prostituatele au topul lor! Vă interesează să aflaţi cine este cea mai bună escortă din Constanţa? Ei bine, constănţenii care au trecut, de-a lungul timpul, prin paturile damelor de consum [...]

Vecinii pizzeriei Sabroso, revoltaţi că trebuie să parcheze pe alte străzi ca să ajungă acasă, pentru că maşinile restaurantului ocupă toate parcările publice

Gheorghe Mişu, patronul celebrului restaurant constănţean Sabroso, a pus monopol pe locurile de parcare ale vecinilor! Locuitorii din zona Intim, de pe bulevardul I.C. Brătianu, unde funcţionează primul restaurant Sabroso, sunt [...]
Anastasiia Fedorenko

Duios Anastasiia trecea! Cea mai sexy asistentă a unui europarlamentar român este o dansatoare ucraineancă

Om fi ultimii în tot ce ţine de bunăstare şi normalitate, dar când vine vorba de Anastasiia în mod cert suntem cei mai invidiaţi din Uniunea Europeană. Are 27 de ani [...]
Marius Stan

Un preot din Constanţa şi-a renegat fratele şi mama pentru că participă la show-ul „Mireasă pentru fiul meu”

Doi concurenţi din casa „Mireasă pentru fiul meu”, reality-show difuzat de Antena 1, suferă din cauza unui preot ce slujeşte la o biserică din judeţul Constanţa. Este vorba despre Nicolae şi [...]

Cristian Darie

Vicele CJC Cristian Darie, dănţuind de mama focului în „El Comandante”

Liderii politici ai Constanţei sunt mari amatori de dănţuit prin cluburi! Şi, dacă credeaţi că doar primarul Radu Mazăre frecventează astfel de locuri de distracţie, vă înşelaţi! Vicepreşedintele Consiliul Judeţean Constanţa, [...]
Daniel Lenghea

Alexandra Harra a petrecut sărbătorile cu avocatul milionarilor din Miami, arestat anul trecut după ce a încercat să-şi omoare soţia

Alexandra Harra a petrecut Crăciunul 2014 alături de mama sa, fosta cântăreaţă Carmen Harra, în sânul familiei lui Daniel Lenghea, celebrul avocat al milionarilor români din Miami. „We want to thank [...]
sursa foto: bancherul.ro

Au şi cămătarii din bănci naşul lor! O familie din Mangalia a câştigat un proces cu Volksbank împotriva furăciunilor denumite generic „comisioane”

În ultimii ani, tot mai mulţi clienţi ai băncilor din România au acţionat în instanţă instituţiile financiare contractate, solicitând eliminarea unor clauze abuzive incluse în contract, cele mai multe făcând referire [...]
Gigel Sava

Incredibil! Un primar din Constanţa plăteşte femeile să rămână însărcinate şi să populeze comuna: Nu mai avem copii!

Nu mai este o noutate faptul că, şi din punctul de vedere al natalităţii, o ducem extrem de prost. Dacă în urmă cu 25 de ani se năşteau anual în România [...]
Victoraş Micula

Victoraş Micula, tras ca prin inel! Moştenitorul Frutti Fresh a slăbit spectaculos de când a picat bacul

Cine a spus că Victoraş Micula nu are ambiţie? N-o fi el prea bun la învăţătură (a picat bacalaureatul de două ori), însă, la categoria look, îi dăm nota 10. Moştenitorul [...]

Corina Martin, transmisiune „în direct” de la tragedia de pe Siutghiol: Imagini de la locul accidentului, sub terasa mea

Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul că şefa Asociaţia Litoral Delta Dunării, Corina Martin, este înebunită după promovare, facebook, selfie-uri etc. Aşa se face că, pe pagina ei de [...]

Laurenţiu Mironescu a dat jos 40 de kile! Fostul politician se îmbărbătează de sărbători: Şi aşa nu-mi plac sarmalele...

Laurenţiu Mironescu, de nerecunoscut! Fostul politician are interzis la mâncăruri grele, dulciuri şi tot ceea ce i-ar putea aduce câteva grame în plus. Mironescu a reuşit să slăbească, din iulie, aproximativ [...]

Te duci la mall şi-ţi laşi maşina în parcare? Un constănţean şi-a găsit-o „ambalată” în pene şi hârtie igienică

Pene de gâscă şi hârtie igienică, în parcarea celui mai mare centru comercial din Constanţa. Nu, nu este o ofertă, ci păţania unui constănţean care s-a trezit cu „accesoriile” pe maşină. [...]

S-a deschis primul salon erotic sado-maso din Constanţa! Patronii angajează „stăpâne” şi spun că sexul e interzis

Plăteşti şi eşti schingiuit până la sânge! S-a deschis singurul salon din Constanţa care-şi maltratează clienţii! Şi, nu orice fel de salon, ci vorbim de unul erotic. Reprezentanţii acestuia angajează, cu [...]
Alina Bica (sursa foto: ampress.ro)

Cine ar fi crezut? Soţul şefei arestate a DIICOT are cea mai mare plantaţie de afine din România, alături de o constănţeancă

În ciuda anturajului care i-a adus fostei şefe a DIICOT arestarea pentru fapte de corupţie şi suspendarea din calitatea de magistrat, Alina Bica are lângă ea un bărbat cu preocupări dintre [...]
Lucian Viziru

Explicaţia halucinantă a lui Lucian Viziru după ce a făcut un gest obscen în faţa fiului său

Gest incredibil făcut de Lucian Viziru în faţa fiului său, în vârstă de câţiva anişori. După ce şi-a exprimat dreptul la vot, fostul actor a arătat dovada pe pagina sa de [...]

Florian Miţurcă, fratele Manuelei Mitrea

Vedete executate de Fiscul dobrogean: fratele Manuelei Mitrea, milionarii Micula şi arhitectul care a distrus pădurea Comorova

Lista debitorilor cărora ANAF-ul dobrogean le-a scos la vânzare bunuri are, în ultimul timp, o componenţă cât se poate de selectă. Politicieni locali sau rude ale unor politicieni de cel mai [...]
Cati Hristu

De la problema cu vânturile, fostul primar Cati Hristu a trecut la cea cu gazele: Congaz l-a dat în judecată pentru datorii de 4.000 de lei

Cati Hristu, cel arestat în urmă cu ceva ani într-un scandal cu vânturile, are probleme cu... gazele. Fostul primar din Cogealac şi, de altfel, unul dintre cei mai controversaţi oameni politici [...]
Adriela Morar

Fostă câştigătoare de la „Dansez pentru tine”, Adriela s-a reprofilat pe yachturi şi biciclete

Vă mai aduceţi aminte de Adriela Morar, partenera de dans al lui Smiley? După şapte ani de la debutul său pe sticlă, frumoasa brunetă nu s-a schimbat deloc. În schimb, priorităţile [...]
Florin Orzea

Trăim într-o ţară defectă! Interlopul din Slobozia care a umilit un poliţist a primit de la stat daune morale de 3.000 de euro

Uneori, rămâi pur şi simplu prost, privind în gol, la cât de anapoda pot să meargă lucrurile în România. Săptămâna trecută, un interlop din Slobozia a devenit vedetă după ce a [...]

BGS, controversata firmă de securitate implicată în măcelul de pe Arena Naţională, este condusă de un constănţean din Mangalia

BGS, celebra firmă de securitate implicată în măcelul de pe Arena Naţională, din timpul meciului de fotbal cu Ungaria, disputat de România pe 11 octombrie, este condusă de un tânăr din [...]

Display Pagerank