Anul IX, Nr. 533, Vineri, 22 Februarie 2019


 
 

Cristina Ich şi Alex Piţurcă s-au despărţit

Alex Piţurcă şi Cristina Ich au format un cuplu timp de o lună, iar povestea lor de dragoste s-a încheiat la fel de brusc cum a început atunci când a fost surprinsă sărutându-se cu fostul iubit în faţa blocului în care acesta locuia. Dacă acum o săptămână, Alex se declara îndrăgostit până peste cap, considerând-o pe Cristina un dar trimis de la Dumnezeu, se pare că în prezent nu vrea să mai audă de cea alături de care îşi făcea planuri [...]
 

Ariana Grande, pe primele trei locuri ale Billboard Hot 100 - o premieră de la Beatles

Cântăreaţa americană Ariana Grande şi-a adjudecat primele trei locuri ale celui mai recent top Billboard Hot 100, dat publicităţii marţi, o premieră de la Beatles, în 1964, informează AFP. Primul loc al topului este ocupat de hitul "7 Rings", care reia tema piesei "My Favorite Things" din comedia muzicală "The Sound of Music", urmat de "Break Up With Your Girlfriend, I'm Bored" şi de "Thank U, Next". Cele trei melodii fac parte din albumul "Thank U, Next", care a urcat la [...]
 
 

Imagini rare cu fiica lui Gică Hagi!

foto: okmagazin
Este fiica celui mai mare fotbalist din ţara noastră, are 22 de ani, însă a decis în urmă cu mai mulţi ani să părăsească România. Kira Hagi, căci despre ea este vorba, s-a mutat în SUA, vrea să devină actriţă şi, deşi este mândră de numele pe care îl poartă, preferă să se recomande doar cu prenumele, pentru ca lumea să nu îi pună vreo etichetă înainte de a o cunoaşte.

Gheorghe Hagi şi Ianis Hagi, fiul său, sunt cunoscuţi de o [...]

Simona Halep vrea să fie portdrapel la Tokyo 2020

Simona Halep este lider mondial, este campioană de Grand Slam, are România la picioare, dar se simte neîmplinită. Pentru că visul ei este că obțină o medalie olimpică la Tokyo 2020. Mai mult, a declarat pentru prima dată în carieră că vrea să fie portdrapelul delegației noastre în Japonia.

Prezentă marți, la sediul COSR, la prezentarea lotului olimpic de tenis pentru Tokyo 2020, Simona Halep a declarat: ”Pentru mine este o onoare să fac parte din acest lot olimpic. Este o emoţie [...]
 
 
Radio KISS FM

[loto]

Top articole
Nu i-au făcut antirabic şi i-au prescris un medicament la care e alergică

Aventurile unei nemţoaice muşcată de câini la Constanţa: la 70 de ani, au trimis-o să urmărească maidanezul timp de 14 zile să vadă dacă e turbat

     5,90 (din 40 voturi)
În timp ce autorităţile locale din Constanţa aşteaptă luna ianuarie pentru a aplica legea privind eutanasierea câinilor maidanezi, patrupedele continuă să facă victime. Copii, tineri sau bătrâni ajung în colţii animalelor şi, cel mai grav, este faptul că nu beneficiază de tratamentul de care au nevoie şi sunt plimbaţi de la o instituţie la alta sau puşi să-şi cumpere vaccinul antirabic din farmacii, în condiţiile în care, teoretic, acesta este gratuit. O septuagenară din Constanţa, cetăţean român, dar cu domiciul în Germania, a fost victima unui câine maidanez, pe 16 noiembrie, în parcul de la gară. Este incredibil prin câte a trecut bătrâna pentru a intra în posesia vaccinului antirabic. O adevărate odisee, spune ea. În loc să i se administreze pe loc tratamentul, ea a fost pusă să urmărească, zilnic, câinile, să vadă dacă este turbat, agresiv sau dacă moare.
O vizită în România, în oraşul natal, Constanţa, s-a dovedit a fi pentru o bătrână de 70 de ani un adevărat coşmar, după ce a ajuns în colţii unui câine maidanez. În loc să i se administreze tratamentul complet care se impune în astfel de situaţii, bătrâna a fost pusă să urmărească bestia care a muşcat-o timp de 14 zile, să nu cumva să fi fost turbată. De aici, o adevărată odisee. „Sâmbătă (16 noiembrie- n.red.), aflându-mă în trecere prin parcul de la gară, m-a muşcat un câine. Am mers la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase, mi s-a făcut antitetanusul şi o dezinfecţie, dar nu şi antirabicul, motivând că nu-l au. Mi-au dat şi un tratament cu antibiotice”, a declarat pentru „Atitudinea” Elena Lazăr Herstig, din Germania, venită în Constanţa, pentru a rezolva câteva probleme personale. Pentru că avea în continuare dureri groaznice, bătrâna a revenit la Spitalul Judeţean Constanţa să ceară ajutor. De aici, a fost trimisă, din nou, la Boli Infecţioase pentru a i se aplica, de urgenţă, antirabicul. „Am mers, apoi, la Spitalul Judeţean Constanţa, la secţia Chirurgie, să mă vadă un chirurg. După ce m-a tratat, m-a pansat, medicul de gardă m-a îndrumat să merg înapoi la Boli Infecţioase să mi se facă antirabicul. Am mers din nou la acest spital, chiar dacă, prima oară, au refuzat să-mi administreze vaccinul. Au spus, din nou, că nu-l au şi să merg în parc iar, timp de 14 zile, să urmăresc câinele, să văd dacă este turbat, agresiv sau dacă moare şi atunci să anunţ autorităţile competente. Am refuzat să-l urmăresc pentru că sunt o femeie bătrână, cardiacă, locuiesc singură aici, nu pot să mă duc între câini şi boschetari, să-l urmăresc. Nici măcar nu mai ştiu cum arăta. Pentru mine, toţi câinii sunt la fel. Mi-au spus că asta-i legea. Am cerut medicului să-mi scrie pe fişă că refuză să-mi administreze antirabicul pentru că nu-l deţine în spital, însă a refuzat”, a povestit Elena Lazăr Herstig. Cu mâna pansată şi cu dureri insuportabile, bătrâna a mers la Prefectura, crezând că aici, va obţine un ajutor. „Voiam şi eu să aflu cărui punct de lege trebuie să mă conformez şi să urmăresc câinile. Nu era prefectul, iar reprezentanţii departamentului Relaţii cu Publicul mi-au recomandat să merg la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Constanţa, spunând-mi că, atâta timp cât medicii de la Boli Infecţioase au refuzat să-mi scrie pe fişă că nu au vaccinul, înseamnă că, de fapt, îl au, dar nu vor să mi-l aplice”, a mai relatat septuagenara.
I-au prescris penicilină, deşi a spus medicului că e alergică
Odată ajunsă la DSP, femeia a obţinut aici bunăvoinţa directorului Constantin Dina. „În prezenţa mea, directorul a contactat-o telefonic pe managerul spitalului de Boli Infecţioase şi a rugat-o să-mi înceapă primele trei vaccinuri pentru că, ulterior, ajung în Germania şi continui tratamentul acolo. Mai mult, directorul mi-a dat şi un bileţel prin care o roagă acelaşi lucru. Mi-a spus că s-a rezolvat şi a doua zi, la 9 dimineaţa, să mă prezint la spital”, a povestit femeia. Numai că, din nou, a avut surpriza de a fi refuzată. „După două ore de aşteptare, managerul spitalului îmi spune: « doamnă, avem vaccin, însă doar pentru cei internaţi, iar dumneavostră aţi refuzat internarea ». Niciodată n-a fost vorba de internare. Nu scrie niciunde că am refuzat internarea. Mi-a spus că trebuie să cumpăr vaccinul. Eu am văzut la televizor că se mai vinde prin farmacii apă chioară şi nu am riscat să-l cumpăr. Nici nu aveam bani să-l achiziţionez, pentru că este foarte scump, în jur de 800 de lei. Dacă aveam bani ăştia, mergeam imediat în Germania pentru a mă trata acolo. Doctorul mi-a spus să merg, din nou, la DSP, întrucât bileţelul de la conducerea acestei instituţii nu are ştampilă, în condiţiile în care Dina discutase cu o zi în urmă despre acest aspect. M-am dus înapoi la DSP, directorul nu era, iar secretara mi-a spus că nu au cum să mă ajute, întrucât ei nu deţin aceste vaccinuri”, a mai spus Elena Lazăr Herstig. După ce, o zi întreagă a umblat de la un spital la altul, pacienta nu a mai avut timp să-şi achiziţioneze tratamentul cu antibiotic, aşa că a mers abia a doua zi dimineaţă la farmacie. După ce a cumpărat medicamentul, aceasta a constat că produsul conţine o substanţă la care este alergică, deşi, medicului de la Boli Infecţioase i-a adus la cunoştinţă acest lucru, atunci când i l-a prescris. Din nou, alte drumuri, alte refuzuri. „Eu i-am spus medicului că sunt alergică la penicilină. Scrie şi în carnetul meu de sănătate. Am fost în comă şi intubată. Când am luat medicamentul, m-am uitat pe prospect. Acesta avea în compoziţia lui penicilină. Scrie clar că este interzis celor alergici. M-am dus, din nou, la farmacie şi am rugat farmacistul să mi-l schimbe. Mi-a spus că nu se poate fără reţeta medicului. Am mers înapoi la Boli Infecţioase. Găsesc o doctoriţă şi asistentă, le-am spus problema şi-mi spun că nu scrie pe medicament că are în compoziţie penicilină. Le-am arătat exact unde scrie, pe prospect, pentru că ei nu vedeau şi s-au lămurit. Atunci, mi-au reproşat că nu am anunţat că sunt alergică. Însă eu am făcut lucrul acesta. A fost prima mea grijă. Într-un final, mi l-au schimbat. După 24 de ore am reuşit să iau şi eu antibioticul”, a mai spus bolnava.
Acuzată că a venit din Germania să se dea mare
Femeia este revoltată nu numai pentru simplul fapt că nu i s-a administrat antirabicul, deşi unitatea spitalicească îl deţine, ci şi pentru că medicii de aici au refuzat să-i scrie pe fişă motivul pentru care nu i-l administrează, astfel încât, odată ajunsă în Germania, medicii de acolo s-o poată lua în evidenţă. „Le-am spus că nu vreau decât să am la mână o scrisoare medicală, ceva, care să ateste că nu s-a putut efectua vaccinul şi motivul pentru care nu s-a putut, şi nu din neglijenţa mea. Atunci când ajung, să pot dovedi, dacă mi se infectează mâna sau o iau razna, că eu am mers imediat la medic. În caz contrar, îşi iau mâna de pe mine. Însă nu au vrut să-mi scrie aşa ceva, ba chiar managerul spitalului spunea că vin eu din Germania să mă dau mare. Eu nu am vrut asta. Am vrut hârtii în cazul în care se agravează, să pot să spun de ce am întârziat atâtea zile. În Germania, dacă mi se întâmpla aşa ceva, mă luau imediat în evidenţă medicii, venea poliţia sanitară şi urmăreau câinele, îl luat imediat. Dar acolo nu există câini vagabonzi”, a conchis bătrâna. În aceste condiţii, femeia nu mai poate decât să spere ca animalul care şi-a înfipt colţii în mâna ei să nu fi fost turbat, iar starea ei de sănătate să nu se agraveze.
Mirela Sorina PASCAL
25/11/2013, 23:45 - Prima Pagina

Părerea ta contează


Comentarii (7)
EUTANASIATI MAIDANEZII (28/11/2013, 18:55):
"Maidanezii trebuie eutanasiati in masa pina la ultimu picior de javra."
victima a societatii (28/11/2013, 14:22):
"Medicii spun ca au salarii mici ;dar de ce nu pun in calcul si ciubucurile care depasesc de2-3 ori salariile.D-na a uitat sa scoata niste bani din buzunar ca sa se poata gasi in spital vaccinul antirabic."
adi (28/11/2013, 13:13):
"20 oameni ucisi de maidanezi si 2 milioane mutilati.pentru ca asa vrea mafia cutomana"
europeanu (28/11/2013, 13:08):
"Daca dadea spaga se rezolva pe loc.Pai ce, vii din Germania fara spaga ???"
irina (28/11/2013, 09:48):
"Un caine care a atacat trebuie eutanasiat pe loc; in plus, este nevoie de toate eforturile posibile pentru ca toti cainii vagabonzi sa fie adunati de pe strazi pentru a preveni astfel de incidente."
oana vuica (28/11/2013, 05:14):
"Incredibil,ce neprofesionalisti si ordinari!plus ca javrele asteaa trebuiAu deja sa fie eutanasiate!sa-i mai vedem pe nenorocitii astia de iubitori de potai cca mai latra sa salveze asemenea bestii!ca in jungla,nu in oras!"
QWERTYUIOP (26/11/2013, 09:00):
"ROMANIA TARA DE CACAT CU JAVRE PE STRAZI SI FARA MEDICAMENTE IN SPITALE."
Din aceeaşi categorie

Cătălin Scărlătescu, poze cu primarul Decebal Făgădău!

Târgul de Turism se desfăşoară în perioada 21 - 24 februarie a.c., iar Constanța este prezentă prin trei standuri: cel al Primariei Constanța şi Asociația Patronală Mamaia - Constanța, Consiliul Județean Constanța şi Primăria Mangalia. La eveniment a fost prezent și Cătălin Scărlătescu, care a studiat standul administrației locale, dar care s-a tras în poze și cu primarul Decebal Făgădău.
M.P. [...]

Jennifer López, o proletară ajunsă şefă în comedia ''Second Act''

Faptul că a devenit una dintre vedetele cele mai râvnite de la Hollywood nu a îndepărtat-o de originile sale modeste pe Jennifer Lopez, care la prezentarea noii sale comedii, ''Second Act'' (A doua şansă), a mărturisit că se simte foarte legată de stradă şi de mediul proletar de la New York, mai exact de cartierul Bronx în care a crescut, relatează agenţia EFE. "Simt că fac parte din clasa muncitoare. Încă îmi rup spatele muncind, nu-i aşa?" a spus glumind actriţa [...]

Pisica Choupette, desemnată moştenitoare a lui Karl Lagerfeld. Ce sumă fabuloasă îi revine felinei

Creatorul de modă german Karl Lagerfeld, designerul principal al casei Chanel, care a murit la vârsta de 85 de ani, marţi, şi-ar fi desemnat drept moştenitoare pisica, o celebră birmaneză numită Choupette, potrivit voici.fr. Celibatar şi fără copii, Karl Lagerfeld lasă în urma sa o pisică devenită celebră în ultimii ani, Choupette, o birmaneză pe care a adoptat-o în 2011, de la manechinul Baptiste Giabiconi. De altfel, Lagerfeld iubea atât de mult felina încât a spus despre Choupette, în 2013, că [...]

Helen Mirren, Michael B. Jordan şi Elsie Fisher se alătură celebrităţilor care vor prezenta Oscarurile în acest an

Dame Helen Mirren, Michael B. Jordan şi Elsie Fisher se alătură celebrităţilor care vor prezenta Oscarurile în acest an, a anunţat Academia Americană de Film, citată de Press Association. Cea de-a 91-a gală a Oscarurilor va fi prima din 1989 care nu va avea o gazdă, după ce comicul Kevin Hart a decis să renunţe la această onoare în urma unei controverse create de tweet-urile sale homofobe din trecut. În schimb, Academia Americană de Film se va baza pe o serie [...]

Primarul din Hârșova, tată pentru a treia oară!

”Îi mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru familia pe care o am, acest dar neprețuit!”, sunt vorbele lui Viorel Ionescu, primarul din Hârșova, la scurt timp după ce a devenit tată pentrua treia oară. ”În astfel de clipe, conștientizăm că viața este trecătoare și tot ceea ce contează sunt momentele de fericire, în mijlocul celor dragi”, a continuat alesul local șef. Soția lui Viorel Ionescu a adus pe lume cel de-al treilea copil marți, 12 februarie.

M.P. [...]

Starea de sănătate a lui Ozzy Osbourne s-a înrăutățit. Starul rock este la terapie intensivă

Ozzy Osbourne, în vârstă de 70 de ani, este internat la terapie intensivă, medicii temându-se că bronșita pe care a făcut-o zilele trecute s-a transformat în pneumonie, o afecțiune care unui om de vârsta lui îi poate fi fatală. Rockerul britanic a fost internat la terapie intensivă pe fondul temerilor că ar fi putut dezvolta pneumonie. Starul rock a fost dus de urgenta la o clinica privată, după ce bronșita pe care a dezvoltat-o săptămânile trecute s-a înrăutățit. Soția lui Sharon [...]
2 3 4 5 6 7 Inainte

 

Mihai Alexandru e revoltat că Laura Bretan a fost oprită să câştige Eurovision

E clar că Mihai Alexandru e revoltat că Laura Bretan a fost oprită să câştige. Cel care a compus melodia “Dear father”, cu care Bretan a participat la finala Eurovision România [...]
 

Reacția Andreei Bălan după ce Cătălin Botezatu a spus că arată „ca un dulăpior“

Andreea Bălan se pregătește să devină mămică pentru a doua oară, aflându-se în ultima lună de sarcină. Totuși, cum aparițiile publice ale cântăreței se află sub lupa aprigă a showbiz-ului, unele [...]

Lady Gaga s-a despărţit de logodnicul ei, Christian Carino

Cântăreaţa şi actriţa americană Lady Gaga s-a despărţit de logodnicul ei, Christian Carino, care îi este şi agent, după o relaţie de doi ani, informează Reuters. Informaţia a fost confirmată de [...]
 

Mircea Badea explică de ce acceptă să lupte în ring: „Sunt bărbat, sunt șmecher“

La începutul lunii februarie, Mircea Badea s-a bătut în ring, pentru a doua oară, cu motociclistul-luptător Teodor (Tedi) Constantin. Și tot pentru a doua oară a fost învins prin KO. Deși [...]
 

Ace of Base, CC Catch, Sabrina, Dr. Alban, la prima ediţie Diskoteka Festival din Timişoara

Ace of Base, CC Catch, Sabrina, Dr. Alban se numără printre vedetele care vor participa la prima ediţie Diskoteka Festival, o manifestare dedicată muzicii retro, care va avea loc la Timişoara, [...]

EUROVISION 2019: Preţurile biletelor la marea finală de la Tel Aviv variază între 121 şi 487 de euro

Fanii care vor dori să asiste la Concursul Eurovision, care se va desfăşura în luna mai la Tel Aviv, trebuie să plătească între 121 şi 487 de euro pentru un loc [...]
 

Roxana Schwartz se face antrenoare de fitness

Pasionată de sport de mică, Roxana Schwartz vrea să se dedice mai mult antrenamentelor fizice, aşa că în ultima vreme a fost nelipsită de la sala de fitness. Bruneta a jucat [...]
 

Madonna, premiată pentru sprijinul oferit în lupta anti-SIDA. Cântăreaţa este „cel mai mare aliat” al comunităţii LGBT

Cântăreaţa americană Madonna va primi Advocate for Change Award pentru sprijinul oferit de-a lungul timpului în lupta anti-SIDA şi comunităţii LGBT (lesbiene, gay, transgender, bisexuali), informează contactmusic.com. Trofeul - o recunoaştere a contribuţiei artistei la campania de conştientizare a publicului cu privire la problemele legate de HIV, SIDA şi cu cele cu care se confruntă comunitatea LGBT - îi va fi înmânat la cea de-a 30-a ediţie a galei GLAAD Media Awards, care va avea loc pe 12 aprilie, la Los [...]

Margherita, supărată pe cei care spun că e operată din cap până-n picioare: „Sunt mândră de pieptul meu!”

Margherita de la Clejani este foarte atentă la imaginea ei. De la extensii până la silicoane, totul trebuie să arate perfect. Bruneta crede că dacă se îngrijește din timp, la bătrânețe va arăta extraordinar.

Margherita de la Clejani riscă să rămână fără podoaba capilară! Vedeta poartă extensii, însă își dorește un păr mai frumos și mai bogat. Artista s-a lăsat din nou pe mâinile experților în frumusețe și a apelat la un tratament de lux, pentru stimularea creșterii părul. Ea a avut [...]

Viaţa lui Celine Dion este subiectul filmului "The Power of Love", produs de Gaumont

Viaţa cântăreţei Celine Dion va fi subiectul filmului "The Power of Love", în care casa de producţie franceză Gaumont investeşte 23 de milioane de dolari, cu aprobarea interpretei, anunţă Variety. "The Power of Love" este unul dintre cele mai aşteptate filme programate să apară în 2020. Francezii vor să meargă pe valul biografiilor muzicale din ultimii ani, creat de "Bohemian Rhapsody", despre Freddie Mercury, şi care va continua cu "Rocket Man", care spune povestea lui Elton John.

"The Power of Love" se [...]
Cele mai comentate

Unul din cele mai cunoscute restaurante din Mamaia, scos la vânzare pentru 1,6 milioane de euro

În ultimii ani, proprietarii de hoteluri sau restaurante de pe litoralul românesc au început să-şi pună proprietăţile la vânzare. Semn că afacerea nu mai este rentabilă, poate şi din cauza tarifelor [...]
Cătălin Fumea

Tânărul care a infectat cu HIV liceeni din Constanţa agaţă noi victime la matrimoniale sub o identitate falsă

Cătălin Fumea, tânărul din Năvodari care a declarat public că a infectat cu HIV mai mulţi elevi de liceu, dă atacul la rubrica de matrimoniale. Un client sau poate un coleg [...]
Cristian Boureanu şi Laura Dincă

Iubita politicianului Cristian Boureanu, o liceană constănţeancă mediocră

Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, elevă de nota 6 la limba română! Nu mai este o noutate faptul că Boureanu s-a despărșit de a sa soție întrucât, aceasta din urmă, [...]

Dezvoltatorii de eoliene nu-şi plătesc dările la stat. O singură comună din Constanţa are de primit o jumătate de milion de euro

Deşi Gurvenul a hotărât, încă din 2013, să încaseze impozit de construcţii speciale pe turbinele eoliene, ei bine, sunt societăţi comerciale care se fac că nu au auzit de această lege. [...]
Ion Rudeanu

Ginerele lui Vasile Blaga s-a pozat cu Barack Obama: „Normal, am stabilit diverse...”

Cine ar fi crezut că noul preşedinte ales, liberalul Klaus Iohannis, ori şefii SRI, sau poate premierul Victor Ponta, de ce nu fostul şef de stat Traian Băsescu sunt cei mai [...]

 Ioan Lucian Mureşan şi Rita Mureşan

Afaceristul prin care România exportă în pagubă lignit Serbiei, un specialist în tunuri date statului prin firme din Constanţa

O firmă din Constanţa, înfiinţată de două „săgeţi” de profesie, implicate în reţeaua criminală a celebrului Sergiu Băhăian, se află într-o afacere mafiotă care prejudiciază două ţări, România şi Serbia, dar [...]
Lucian Becali (sursa foto: libertatea.ro)

Lucian Becali, la fel de înţelept ca şi unchiul său Gigi: „Mă pish și mă kak ...deci exist!”

Când nu se află în cluburi sau prin Dubai, Singapore ori Miami, după cum însuși Lucian Becali se laudă, nepotul latifundiarului Gigi Becali stă conectat pe Facebook și face tot felul [...]
Sursa foto: jurnalul.ro

Pavilionul românesc navighează de doi ani în apele tulburi ale justiţiei, între Tribunal şi Curtea de Apel

Ping-pong cu dosarul Autorităţii Navale Române (ANR) vs. RIFA Holdings Ltd (fosta Ivana Holdings Limited). Acțiunea prin intermediul căreia ANR a cerut magistraţilor suspendarea executării Ordonanţei 34/2006, suspendarea şi executarea actului [...]
Adriean Videanu (sursa foto: fanatik.ro)

Corupţie la CNADNR: zeci de milioane de euro către firme din anturajul lui Adriean Videanu, Rovana Plumb şi ale şefilor din companie

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a atribuit, cu bună ştiinţă, contracte de zeci de milioane de euro pentru firme deţinute de familia directorului său de achiziţii, [...]

Un depozit din Constanţa era să scoată de vânzare la sărbători carne expirată de... 12 ani!

Câtă neglijență! Un depozit din Constanța a fost pe punctul de a scoate la vânzare carne expirată nu de o săptămână, nu de luna trecută, ci de 12 ani! Vă vine [...]
Mihai Trăistariu

Trăistariu e Dracula! Artistul s-a botoxat şi îşi injectează un ser obţinut din propriul sânge

Schimbare la faţă a lui Mihai Trăistariu! După implantul de păr şi epilare, a venit rândul ca artistul să-şi aducă modificări faciale, aşa că a dat o fugă la cabinetul medicului [...]

Există un top al celor mai bune curve din Constanţa! Clienţii o evită deja pe câştigătoare, pentru că şi-a luat aere de vedetă

Şi prostituatele au topul lor! Vă interesează să aflaţi cine este cea mai bună escortă din Constanţa? Ei bine, constănţenii care au trecut, de-a lungul timpul, prin paturile damelor de consum [...]

Vecinii pizzeriei Sabroso, revoltaţi că trebuie să parcheze pe alte străzi ca să ajungă acasă, pentru că maşinile restaurantului ocupă toate parcările publice

Gheorghe Mişu, patronul celebrului restaurant constănţean Sabroso, a pus monopol pe locurile de parcare ale vecinilor! Locuitorii din zona Intim, de pe bulevardul I.C. Brătianu, unde funcţionează primul restaurant Sabroso, sunt [...]
Anastasiia Fedorenko

Duios Anastasiia trecea! Cea mai sexy asistentă a unui europarlamentar român este o dansatoare ucraineancă

Om fi ultimii în tot ce ţine de bunăstare şi normalitate, dar când vine vorba de Anastasiia în mod cert suntem cei mai invidiaţi din Uniunea Europeană. Are 27 de ani [...]
Marius Stan

Un preot din Constanţa şi-a renegat fratele şi mama pentru că participă la show-ul „Mireasă pentru fiul meu”

Doi concurenţi din casa „Mireasă pentru fiul meu”, reality-show difuzat de Antena 1, suferă din cauza unui preot ce slujeşte la o biserică din judeţul Constanţa. Este vorba despre Nicolae şi [...]

Cristian Darie

Vicele CJC Cristian Darie, dănţuind de mama focului în „El Comandante”

Liderii politici ai Constanţei sunt mari amatori de dănţuit prin cluburi! Şi, dacă credeaţi că doar primarul Radu Mazăre frecventează astfel de locuri de distracţie, vă înşelaţi! Vicepreşedintele Consiliul Judeţean Constanţa, [...]
Daniel Lenghea

Alexandra Harra a petrecut sărbătorile cu avocatul milionarilor din Miami, arestat anul trecut după ce a încercat să-şi omoare soţia

Alexandra Harra a petrecut Crăciunul 2014 alături de mama sa, fosta cântăreaţă Carmen Harra, în sânul familiei lui Daniel Lenghea, celebrul avocat al milionarilor români din Miami. „We want to thank [...]
sursa foto: bancherul.ro

Au şi cămătarii din bănci naşul lor! O familie din Mangalia a câştigat un proces cu Volksbank împotriva furăciunilor denumite generic „comisioane”

În ultimii ani, tot mai mulţi clienţi ai băncilor din România au acţionat în instanţă instituţiile financiare contractate, solicitând eliminarea unor clauze abuzive incluse în contract, cele mai multe făcând referire [...]
Gigel Sava

Incredibil! Un primar din Constanţa plăteşte femeile să rămână însărcinate şi să populeze comuna: Nu mai avem copii!

Nu mai este o noutate faptul că, şi din punctul de vedere al natalităţii, o ducem extrem de prost. Dacă în urmă cu 25 de ani se năşteau anual în România [...]
Victoraş Micula

Victoraş Micula, tras ca prin inel! Moştenitorul Frutti Fresh a slăbit spectaculos de când a picat bacul

Cine a spus că Victoraş Micula nu are ambiţie? N-o fi el prea bun la învăţătură (a picat bacalaureatul de două ori), însă, la categoria look, îi dăm nota 10. Moştenitorul [...]

Corina Martin, transmisiune „în direct” de la tragedia de pe Siutghiol: Imagini de la locul accidentului, sub terasa mea

Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul că şefa Asociaţia Litoral Delta Dunării, Corina Martin, este înebunită după promovare, facebook, selfie-uri etc. Aşa se face că, pe pagina ei de [...]

Laurenţiu Mironescu a dat jos 40 de kile! Fostul politician se îmbărbătează de sărbători: Şi aşa nu-mi plac sarmalele...

Laurenţiu Mironescu, de nerecunoscut! Fostul politician are interzis la mâncăruri grele, dulciuri şi tot ceea ce i-ar putea aduce câteva grame în plus. Mironescu a reuşit să slăbească, din iulie, aproximativ [...]

Te duci la mall şi-ţi laşi maşina în parcare? Un constănţean şi-a găsit-o „ambalată” în pene şi hârtie igienică

Pene de gâscă şi hârtie igienică, în parcarea celui mai mare centru comercial din Constanţa. Nu, nu este o ofertă, ci păţania unui constănţean care s-a trezit cu „accesoriile” pe maşină. [...]

S-a deschis primul salon erotic sado-maso din Constanţa! Patronii angajează „stăpâne” şi spun că sexul e interzis

Plăteşti şi eşti schingiuit până la sânge! S-a deschis singurul salon din Constanţa care-şi maltratează clienţii! Şi, nu orice fel de salon, ci vorbim de unul erotic. Reprezentanţii acestuia angajează, cu [...]
Alina Bica (sursa foto: ampress.ro)

Cine ar fi crezut? Soţul şefei arestate a DIICOT are cea mai mare plantaţie de afine din România, alături de o constănţeancă

În ciuda anturajului care i-a adus fostei şefe a DIICOT arestarea pentru fapte de corupţie şi suspendarea din calitatea de magistrat, Alina Bica are lângă ea un bărbat cu preocupări dintre [...]
Lucian Viziru

Explicaţia halucinantă a lui Lucian Viziru după ce a făcut un gest obscen în faţa fiului său

Gest incredibil făcut de Lucian Viziru în faţa fiului său, în vârstă de câţiva anişori. După ce şi-a exprimat dreptul la vot, fostul actor a arătat dovada pe pagina sa de [...]

Florian Miţurcă, fratele Manuelei Mitrea

Vedete executate de Fiscul dobrogean: fratele Manuelei Mitrea, milionarii Micula şi arhitectul care a distrus pădurea Comorova

Lista debitorilor cărora ANAF-ul dobrogean le-a scos la vânzare bunuri are, în ultimul timp, o componenţă cât se poate de selectă. Politicieni locali sau rude ale unor politicieni de cel mai [...]
Cati Hristu

De la problema cu vânturile, fostul primar Cati Hristu a trecut la cea cu gazele: Congaz l-a dat în judecată pentru datorii de 4.000 de lei

Cati Hristu, cel arestat în urmă cu ceva ani într-un scandal cu vânturile, are probleme cu... gazele. Fostul primar din Cogealac şi, de altfel, unul dintre cei mai controversaţi oameni politici [...]
Adriela Morar

Fostă câştigătoare de la „Dansez pentru tine”, Adriela s-a reprofilat pe yachturi şi biciclete

Vă mai aduceţi aminte de Adriela Morar, partenera de dans al lui Smiley? După şapte ani de la debutul său pe sticlă, frumoasa brunetă nu s-a schimbat deloc. În schimb, priorităţile [...]
Florin Orzea

Trăim într-o ţară defectă! Interlopul din Slobozia care a umilit un poliţist a primit de la stat daune morale de 3.000 de euro

Uneori, rămâi pur şi simplu prost, privind în gol, la cât de anapoda pot să meargă lucrurile în România. Săptămâna trecută, un interlop din Slobozia a devenit vedetă după ce a [...]

BGS, controversata firmă de securitate implicată în măcelul de pe Arena Naţională, este condusă de un constănţean din Mangalia

BGS, celebra firmă de securitate implicată în măcelul de pe Arena Naţională, din timpul meciului de fotbal cu Ungaria, disputat de România pe 11 octombrie, este condusă de un tânăr din [...]

Display Pagerank